Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy tudtok túl lenni gyermeke...

Hogy tudtok túl lenni gyermeketek halálán?

Figyelt kérdés

Kérem csak olyan írjon,akivel ez megtörtént,vagy közvetlen közelében történt.Nem méhen belüli babák elvesztésére gondolok,hanem a már megszületett pár hónapos kisbabákra.

Köszönöm megértéseteket!

2012. ápr. 16. 15:03
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Ezen nem lehet túllenni. Sehogy! Az idő az egyetlen gyógyír, de el nem múlasztja, csak kicsit enyhít rajta. Talán több év után lesz egyetlen olyan nap hogy már nem gondol rá....de ez több év...:(
2012. ápr. 16. 15:10
 2/17 anonim ***** válasza:
Itt tudsz olyan anyukákkal beszélgetni, akikkel megtörtént ez a tragédia. [link]
2012. ápr. 16. 15:12
 3/17 A kérdező kommentje:

Kedves első!

Neked mennyi idő volt a babád?

Második!

Tudom,ott is próbálkoztam már.

2012. ápr. 16. 15:13
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem testvérem halt meg és anyukám a mai napig nem heverte ki, kb. 22 éve.
2012. ápr. 16. 15:18
 5/17 A kérdező kommentje:
mennyi idős volt?
2012. ápr. 16. 15:20
 6/17 anonim ***** válasza:

2. vagyok. Nem tudtam, ne haragudj.

Férjem nagymamája már 2 fiát veszítette el 1 éven belül. Az elsőt egy nagyon furcsa balesetben(?), a második (apósom) fia pedig öngyilkos lett. -én találtam meg, de ő is látta úgy.

Ő nem heverte ki a mai napig, kicsit szerintem bele is őrült...

Az idő tud enyhíteni a fájdalmon, de elfelejteni soha nem lesz rá képes az ember.

2012. ápr. 16. 15:23
 7/17 anonim ***** válasza:
30 percet élt :(
2012. ápr. 16. 15:23
 8/17 anonim ***** válasza:
A barátnőm fia halt meg, már 9 éve lesz a nyáron. Azóta született 3 gyermeke akik élnek, imádja őket de a halott fiát a mai napig nem heverte ki.
2012. ápr. 16. 15:24
 9/17 anonim ***** válasza:
Ismerőseim kislánya 13 hónaposan halt meg bölcsőhalálban :( - összeomlott az életük, mindketten másként "dolgozták fel". Elváltak , majd az anya fél év múlva teherbe esett új párjától, az apa most, 2 év elteltével kezd úgy ahogy magához térni, de szörnyen megviselte, rengeteget öregedett...
2012. ápr. 16. 15:26
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
4-es vagyok: 17.
2012. ápr. 16. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!