Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy tudtok túl lenni gyermeke...

Hogy tudtok túl lenni gyermeketek halálán?

Figyelt kérdés

Kérem csak olyan írjon,akivel ez megtörtént,vagy közvetlen közelében történt.Nem méhen belüli babák elvesztésére gondolok,hanem a már megszületett pár hónapos kisbabákra.

Köszönöm megértéseteket!

2012. ápr. 16. 15:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Anyukám 29 évesen halt meg 19 évvel ezelőtt, nagymamám a mai napig nem heverte ki. Én sajnos nem emlékszem rá.
2012. ápr. 16. 15:29
 12/17 anonim ***** válasza:
a testvérem kisfia halt meg 5 évesen. Beteg volt, de így is nagyon nehéz. A karjaiban halt meg. Ennek 1 éve, de még mindíg torokszorító.
2012. ápr. 16. 16:58
 13/17 anonim ***** válasza:

Sehogy szerintem. Ismeretségi körben történt ilyen sajnos. Az idő segít valamennyit, de ezzel meg kell tanulni együtt élni. Barátnőm azt mondja, hogy nincs olyan nap, hogy ne hiányozna neki, és sose fogja már teljesnek érezni az életét. 3. gyermekük halt meg 2 hónapos korában. Én csak "távolról" néztem végig, de azóta is minden nap a gyerekeim életéért aggódom, lesem, mikor alszanak, hogy vesz e levegőt a 3 picim... El se tudom képzelni, hogy akkor Ő mit érezhet :( Szerintem ezért sem akarnak már újra egy kisbabát. Meg nem is pótolja senki azt, akit elveszítettek.

Együtt érzek veled nagyon :(

2012. ápr. 16. 17:11
 14/17 anonim ***** válasza:
Részvétem :(
2012. ápr. 16. 18:51
 15/17 anonim ***** válasza:
Unokatestvérem halt meg autóbalesetben,19 évesen. Én akkor 14 voltam. Keresztanyám soha nem heverte ki...Volt még egy fia is,ő általa 2 gyönyörű fiú unokája,de nem volt maradéktalanul boldog,és hiányolta a lányát minden nap...emésztette magát minden nap,hiába járt dolgozni és élte a mindennapjait továbbra is...Belebetegedett. 4 éve mellrákja lett,majd agyi és csont áttétes...Tavaly előtt decemberben halt meg 55 évesen,13 évre a lánya után. 3 hónap múlva a férje is követte. Októberben még tudattam vele,h terhes vagyok, és elmondtam neki,h kislány lesz...Már nem találkozhatott vele,pedig azt reméltem majd,h játszhat még vele...:(
2012. ápr. 16. 19:03
 16/17 anonim ***** válasza:
2012. ápr. 16. 21:45
 17/17 anonim ***** válasza:
:(
2012. ápr. 17. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!