Szülők ti mit szólnátok ha a 16 éves lányotok 40 éves férfival jönne össze?
Az 50/28 parositas sem eppen egeszseges, de egy 28 eves no azt csinal es ugy baxxa el az eletet ahogy akarja. Lattam nehany peldat ilyesmire, egyiknek sem lett jo vege, egy ismerosom pont most valt el, kozeledik a 40hez, a ferje meg a 60hoz, es most lett zavaroan nagy a korkulonbseg. Aztan amikor huszonevesen hozzament a negyvenes elvalt pasihoz, akkor nagyon ontudatosan kepviselte azt amit te most.
Ferfikent nyilvanvaloan tisztaban vagyok azzal, milyen kezzelfoghato elonyei vannak ha az ember 20 evvel fiatalabb csajokat donget, nyilvan egy 20 eves hamvas leanyka sok mindenben vonzobb mint egy 40es no. Ezzel a reszevel nincs is semmi baj a dolognak, de egy adott kor alatt egyszeruen nem jo semmilyen modon ez egy lanynak, es ezt a kort en teljesen onkenyesen 18 evben huztam meg magamban. 16 eves leanygyerek pedig egyertelmuen tul fiatal az ilyesmihez.
Az mar mas kerdes hogy engem speciel halalra idegesitene egy 20 eves csaj, szerintem fel orat nem birnek ki vele, nemhogy egyutt elni vele. Es ezt nem kompenzalja a feszes cici meg a ranctalan arc.
:))))
"Az 50/28 parositas sem eppen egeszseges," - tény, korán gyütt, hát korán gyütt, őszintén szólva legelső szériás Rigevidon-hibaszázalék a szentem:))) És képzeld, nem, nem döngetem a lányom, bármilyen érzékletesen fejtetted is ki:)))
Nem tudom, miből gondoltad, hogy a Te lányodra válaszul én a páromat írom, majd "tapasztalatra" hivatkozom:)
(jelenlegi párom 34)
"Érdekes, hogy csak akkor háborognak az emberek, ha a pasas az idősebb.
Viszont nagy egyetértésben rábólintanak ugyanezek a kapcsolatra, amikor pl. egy középkorú nő csábít el "kisfiúkat".
Hogy is van ez??"
Ezt pontosan miből szűrted le? Miért, a te értékrended szerint csak az egyik helyzet beteges? Mert mástól én itt nem hallottam.. A nagy "az ő dolga" vallást gyakorló szülők lehet rábólintanak, de a gyerekkel k*félő 40 éves nő ugyanolyan undorító és aberrált. Ha meg teherbe esik, és megszüli, ugyanúgy elszúrja a gyerek életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!