Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha öngyilkos leszek, a családo...

Ha öngyilkos leszek, a családom haragudni fog rám?

Figyelt kérdés
És ha végzek magammal, azt vajon mennyi idő alatt fogják feldolgozni, elfogadni? Megbirkóznak vele a szüleim, testvérem, barátaim?

2014. okt. 27. 19:49
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

#30-as vidd végig a gondolatod:

1)"Mert ha nincs és egy az egyetlen egy életünk",igen, amit írsz#30.

2) mert ha van, akkor egy gyilkosság (márpedig az öngyi is az) hihetetlenül rossz karmát ad a következő inkarnálódáskor.

2014. dec. 5. 08:01
 32/37 anonim ***** válasza:

az 1-es mondat szémomra értelmezhetettlen.

A másik, kérdező.

Igen haragudni fognak rád és rávésetik a sirodra, hogy

"a K U R V A anyádat, minek lettél öngyi!!!"

2014. dec. 5. 10:05
 33/37 anonim ***** válasza:
Jajj ne írj butaságokat. A családod, dehogy haragudna rád. :) Virágokat vennének neked.:)
2015. jan. 5. 23:35
 34/37 anonim válasza:
Ez eléggé nyugtalanító. Ne legyél öngyilkos!
2015. febr. 20. 18:49
 35/37 anonim ***** válasza:
Nekem a nagyanyám lett öngyilkos, 8 éves voltam. Akkor hittem abba, hogy jó helyre került, hátha. Most meg már teljesen megvetem és szánalom fog el, haragudni nem haragszom rá de ha szeretett volna engem, az egyetlen unokáját akkor minden kínt túlélve is maradt volna köztünk és nem csak rólam van szó hanem a család többi tagjáról, testvérei, nagyapám és a gyerekei... Szóval senki se tegye, ne azért mert nem akarom, hogy a pokolba jusson hanem mert másnak okozol ezzel fájdalmat!
2015. máj. 23. 07:46
 36/37 anonim ***** válasza:
ui: olyan probléma miatt lett öngyilkos, hogy nagyapám elment a vejkójávval, azaz apámmal egy ügyvédhez kért pár ezer forintot és utólagosan a problémát is elintézte és mondta, hogy rutin feladat volt. Én sose adom fel még ha látszólag megoldatlan is a probléma.
2015. máj. 23. 07:48
 37/37 anonim ***** válasza:
Lehet, van aki igen, ezt nem lehet elore megmondani.
2015. máj. 23. 14:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!