Ki akar öngyilkos lenni? És aki az akar lenni, miért?
én nem szeretnék az lenni persze ezt nem lehet előre megtervezni, mert lehet hogy holnap bekattanok és felkötöm magam
most minden renben van az életembe, persze vannak nehezebb napok de olyankor csak a jó dolgokra gondolok amik megtörténtek velem és ezek erőt adnak
16/l
Ez nem panaszkodás lesz...csak leírom.
Igen,persze...Semmit rosszat nem csináltam,ha ateista szemszögből nézzük,akkor ez van,így alakult.De ha van Isten,és egy spirituális mester is azt mondta,hogy nem érdemeltem meg a betegségem,nem sors,nem karma,nem életfeladat okozta,és ezért látom fekete fehéren a világot,mert semmi örömöm nincsen,és ráadásul még ez a mester(meg egy másik,akivel nem beszéltek előtte)azt mondta összefoglalva,hogy minden nagyon jó lesz,nagyon boldog életem lesz,akkor mivel szolgáltam rá erre?
A magányra,az ürességre,a könnyekre,a boldogtalanságra,a fájdalomra.Mivel szolgáltam rá?!Ilyen a törődő Isten?Dögöljön meg k*rva Isten!
7. vagyok
Én nem hiszek a bevonzásban, sem istenben, sem a sátánizmusban és még sorolhatnám... ehhez csak ennyit tudok hozzáfűzni. Visszatérve a ,,Nem panaszkodásodhoz" , ezeket azért írtad, mert nincs kinek elmondanod, ugye? Ha van olyan barátod, akivel ezt megbeszélheted akkor rajta, ne tartsd magadban, nem lesz jó vége (tapasztalat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!