Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ki akar öngyilkos lenni? És...

Ki akar öngyilkos lenni? És aki az akar lenni, miért?

Figyelt kérdés
2012. szept. 8. 12:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

én nem szeretnék az lenni persze ezt nem lehet előre megtervezni, mert lehet hogy holnap bekattanok és felkötöm magam

most minden renben van az életembe, persze vannak nehezebb napok de olyankor csak a jó dolgokra gondolok amik megtörténtek velem és ezek erőt adnak

16/l

2012. szept. 8. 13:04
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem valószínű hogy bekattansz,és felkötöd magad.Ez nem így működik.Ez hosszú út,ha nem történik valami komolyabb dolog,hirtelen trauma.Örülj neki,hogy minden rendben van.Én 16 évesen már pszihiátrián kötöttem ki mert beteg voltam,az Isten b*ssza meg!://
2012. szept. 8. 13:15
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát megbacta! Ezért kerültél oda! Inkább járj templomba!
2012. szept. 8. 13:19
 4/12 anonim válasza:
100%
Egy ideig gondolkoztam a dolgon, sajnos komoly dolgokat kellett végignéznem a családom jóvoltából, ráadásul barátaim is alig voltak, folyton bántottak, kiközösítettek a többiek. Amióta elkezdtem a középiskolát, változtak a dolgok, viszont az alkohol miatt végigkarmoltam az arcom...(nem én iszok)
2012. szept. 8. 13:23
 5/12 A kérdező kommentje:

Ez nem panaszkodás lesz...csak leírom.

Igen,persze...Semmit rosszat nem csináltam,ha ateista szemszögből nézzük,akkor ez van,így alakult.De ha van Isten,és egy spirituális mester is azt mondta,hogy nem érdemeltem meg a betegségem,nem sors,nem karma,nem életfeladat okozta,és ezért látom fekete fehéren a világot,mert semmi örömöm nincsen,és ráadásul még ez a mester(meg egy másik,akivel nem beszéltek előtte)azt mondta összefoglalva,hogy minden nagyon jó lesz,nagyon boldog életem lesz,akkor mivel szolgáltam rá erre?

A magányra,az ürességre,a könnyekre,a boldogtalanságra,a fájdalomra.Mivel szolgáltam rá?!Ilyen a törődő Isten?Dögöljön meg k*rva Isten!

2012. szept. 8. 13:25
 6/12 A kérdező kommentje:
És persze,járjak templomba...jártam vallásos voltam 15 éves koromig,mégis fájdalmat kaptam,mégis szörnyűségek történtek.Azért kerültem oda,nevetnem kell...ilyen az a kegyelmes isten...
2012. szept. 8. 13:28
 7/12 anonim válasza:
Ne olyat szidj, aki nem létezik....ez csak bebeszélés és nem tudom pontosan, mi történt veled, de ha ilyen pesszimistán állsz hozzá a dolgokhoz, ahogy nekem is mondani szokták, be fogod vonzani a rosszat.
2012. szept. 8. 18:15
 8/12 A kérdező kommentje:
Ha Isten nem létezik,érdekes hogy van olyan erő amivel be lehet vonzani a rosszat.Persze hallottam dolgokat arról hogy ez másképp van,pl. a Lavey féle sátánizmusban is létezik mágia,vagy a spirituális sátánizmusban,ezeknél az ideológiáknál nincs teremtő istenkép..
2012. szept. 8. 18:26
 9/12 anonim válasza:

7. vagyok

Én nem hiszek a bevonzásban, sem istenben, sem a sátánizmusban és még sorolhatnám... ehhez csak ennyit tudok hozzáfűzni. Visszatérve a ,,Nem panaszkodásodhoz" , ezeket azért írtad, mert nincs kinek elmondanod, ugye? Ha van olyan barátod, akivel ezt megbeszélheted akkor rajta, ne tartsd magadban, nem lesz jó vége (tapasztalat).

2012. szept. 8. 19:02
 10/12 anonim ***** válasza:
Én pl az akarok lenni ...egyre jobban...Miért is?..Kib@szott belem Isten,már ha létezik...Bővebb infót max akkor írok privibe ha rámírsz ...persze ha érdekel..
2012. szept. 8. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!