Mit csinálnátok ebben a kényes helyzeben? Találkozzon többet az anyjával a gyerek?
Párommal 7 éve vagyunk együtt, de volt egy fél év, mikor külön voltunk. Nem találkoztunk, aztán (mivel én szakítottam) egyszer felhívtam.. aztán adta magát a helyzet és kibékültünk. Neki volt közben egy 3 hós kapcsolata. Még a telefonhívás és a békülés között kiderült, hogy a lány terhes. Ennek ellenére úgy döntöttünk velem marad (megkaptuk, hogy önzõség, de most nem ez a téma)
A lány elèggé kiborult, nem tudom mit várt 3 hónap utan amúgy. Mondtuk, hogy segítünk, párom fizet mindent a kicsi körül stb. Sokat vergõdött, majd a gyerek két hetes korában szinte hozzánk vágta, hogy akkor neveljük mi, ha már ketten akarunk családosdit játszani. Köpni-nyelni nem tudtunk. De megoldottunk, otthon munka es babysitter, majd bölcsivel. A kicsi most 14 hónapos. Adtunk neki egy kis idõt, majd párom beadta a gyerekelhelyezést, nálunk van elhelyezve az anyja 2 hetente hétvén láthatja. Kb így is szokott jelentkezni, vagy 3 hetente. Most pár hete a fejébe vette, hogy õ vinné heti 2-3szor. Új kapcsolata van nem tudom, hogy ez mennyire játszik közbe. Odaadjuk neki azóta, 3x vitte el délután.. Páromnak már ez sem tetszik, nem adja szívesen. Szerintem viszont még most kicsi, nem fog erre emlékezni, jobb lenne neki is, ha szorosabb lenne a kapcsolat. Bár közben én sem örülök neki, engem szeret anyjaként, én nevelem, ébredek fel hozzá, szeretem. De a józan eszem ezt mondatja velem. Ez a heti egy pluszban szerintetek is kell? Vagy maradjuk a kéthetente hétvégiben? Vagy még ennél is gyakrabban adnátok?
Mi lenne a helyes kívülállóként???
Ha látni akarja, akkor hivatalos úton - bíróság - intézheti. Van egy papírotok (végzés), hogy kéthetente láthatja. Ennyi.
Amúgy szép dolog, hogy "feltörtek az anyai érzései", de attól még felelőtlen marad.
És ő lehet, hogy vér szerint az anyja, de amúgy semmiképp sem az. A gyerek édesanyja a kérdező, mert ő neveli kéthetes kora óta.
Valószínűleg, ha engem a barátom lepasszolna terhesen az exért annyira dühös ès elkeseredett lennék....
Bele sem gondolok :(
Komoly traumaként értette ez amit nem egy két hét kiheverni.
Mindenki hibázik, és mindenkinek jár még egy esély.
Képzeld csak magad a helyzetébe..
Ő az édesanyja és szerintem meg KELL adnotok neki az esélyt, hogy helyre hozza a hibáját.
Amíg azt látnám, hogy tényleg törődik a picivel és szereti engedném a heti hármat.
Milyen barátod passzolna le? Kivel kéne együtt éreznünk?
Akivel 3 hónap alatt párszor lefeküdt? Egy ilyen rendkívül elmélyült kapcsolatból ki az a barom aki gyereket szül a "párjának"? Egy tartós kapcsolat közben becsúszott szex és más semmi volt.
Két hosszú hetet agyalt amikor rájött, hogy kell a francnak ez a gyerek?
Szerinted az ilyen hány gyereket fog még szülni akiket ugyanígy elhagy?
A gyönyörűség 2 hetente "elvihetné" de van hogy valamiben akadályoztatva van, ezért 3 hetente jelenik meg. Eltelt egy év és most bekattant, hogy sűrűbben akarja látogatni a gyerekét. Hallottál már arról, hogy anyai ösztön? Mondjuk az állatvilágból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!