Miért puszilják szájon a gyereket a szülők? És miért hívják szerelmüknek?
Igen,szerintem sem normális.
És ezek azok a nők, akik majd pár év múlva itt bőgnek, hogy jaaaaaaaaaaj elhagytak, jaaaaaaaaaaj megcsaltak...
De fura. A gyerekukbe szerelmesek, ez beteges...
4es!
Szted akit gyerekként nem szájon puszilgattak meg azerelmemnek hívnak az állami gondozott?? Vagy aki épp nem csinálja majd intézetbe adja a gyerekét?
Ami a verbalitást illeti, a magyar nyelvben régebben bevett szokás volt szerelmet emlegetni a totál nem szexuális, csak erős érzelmi kötelékkel kapcsolatban. Ott volt a ballada, de népdalban is szerepel a "szerelmes dajkám", s egyértelműen a házasuló lány nem szexuális érzelmeire utal. Nekem úgy tűnik, a szerelem az túláradó szeretetet jelentett sokszor. Nekem már nem ezt jelenti, ezért én nem is alkalmazom ilyesmit, igaz, gyermekem sincs.
A szájrapuszi pedig szintén megjelenik kisgyerek-szülő, barátnő-barátnő kapcsolatban, de van olyan nő, akit a meleg fodrásza, aki egyben jóbarátja, csókol szájon... Szóval van, akinél ez teljesen normális közeli kapcsolatban. Én nem csinálok ilyet sem, de nem akadok fenn rajta, az csak ártatlan puszi, ha a szájra adják is.
Komoly baj van azzal a szülővel, aki szerelmes a saját gyerekébe.
Ha nem tudja elkülöníteni a gyermek szeretetét a szerelemtől, az klinikai eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!