Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért puszilják szájon a...

Miért puszilják szájon a gyereket a szülők? És miért hívják szerelmüknek?

Figyelt kérdés
Szerintem ez nem normális. A párjukat csókolgassák ne a gyereket.

2014. okt. 22. 13:31
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
50%

Igen,szerintem sem normális.

És ezek azok a nők, akik majd pár év múlva itt bőgnek, hogy jaaaaaaaaaaj elhagytak, jaaaaaaaaaaj megcsaltak...

De fura. A gyerekukbe szerelmesek, ez beteges...

2014. okt. 22. 13:59
 12/26 anonim ***** válasza:
Jaj kérdező jó kis vitát fogsz itt szítani.. mindjárt jön h aki nem szerelmemnek hívja a gyerekét az nem is szereti igazán...
2014. okt. 22. 14:00
 13/26 anonim ***** válasza:
49%

4es!

Szted akit gyerekként nem szájon puszilgattak meg azerelmemnek hívnak az állami gondozott?? Vagy aki épp nem csinálja majd intézetbe adja a gyerekét?

2014. okt. 22. 14:04
 14/26 anonim ***** válasza:
42%

Ami a verbalitást illeti, a magyar nyelvben régebben bevett szokás volt szerelmet emlegetni a totál nem szexuális, csak erős érzelmi kötelékkel kapcsolatban. Ott volt a ballada, de népdalban is szerepel a "szerelmes dajkám", s egyértelműen a házasuló lány nem szexuális érzelmeire utal. Nekem úgy tűnik, a szerelem az túláradó szeretetet jelentett sokszor. Nekem már nem ezt jelenti, ezért én nem is alkalmazom ilyesmit, igaz, gyermekem sincs.

A szájrapuszi pedig szintén megjelenik kisgyerek-szülő, barátnő-barátnő kapcsolatban, de van olyan nő, akit a meleg fodrásza, aki egyben jóbarátja, csókol szájon... Szóval van, akinél ez teljesen normális közeli kapcsolatban. Én nem csinálok ilyet sem, de nem akadok fenn rajta, az csak ártatlan puszi, ha a szájra adják is.

2014. okt. 22. 14:06
 15/26 A kérdező kommentje:
nem vitát akartam szítani csak érdekelt, hogy miért csinálják ezt az emberek.És kinek mi a véleménye.
2014. okt. 22. 14:21
 16/26 anonim válasza:
17%
Én azért csinálom, mert a gyerek nekem csak oda hajlandó puszit adni( 2 éves) , másnak csak az arcát tartja, ha én is oda akarok neki adni nem engedi. Hogy miért az csak ő tudja, ha nagy lesz biztos csak az arcát fogom megpuszilni. Hogy szerelmüknek miért hívják azt nem tudom , valószínűleg azért mert szeretik, és úgy gondolják aranyos így becézni, ezt én nem látom rossznak, majd ha nagyobb lesz az a gyerek, úgyis megmondja majd anyucinak, hogy hagyjál már!
2014. okt. 22. 14:43
 17/26 anonim ***** válasza:
37%
A szájrapuszi nekem is fura, de szerelmemnek hívtam a gyerekemt.
2014. okt. 22. 15:04
 18/26 anonim ***** válasza:
62%
Kisgyerekeket szoktak szerelmüknek hívni, és nem azért, mert nem normálisak, hanem ahhoz a rózsaszín ködös érzéshez hasonló az anyai szeretet és így tudják kifejezni. Betegesek meg már ti vagytok, hogy minden mögé beképzeltek valamit és, hogy emiatt hagynának el valakit.
2014. okt. 22. 17:31
 19/26 anonim ***** válasza:
43%

Komoly baj van azzal a szülővel, aki szerelmes a saját gyerekébe.

Ha nem tudja elkülöníteni a gyermek szeretetét a szerelemtől, az klinikai eset.

2014. okt. 22. 18:52
 20/26 anonim ***** válasza:
43%
19-esnek: ez a szerelem nem olyan szerelem, mint amit a párjuk iránt érez az ember. csak legalább annyira intenziv érzés ez is, hogy a sima szeretet szó valószinüleg már nem elég hozzá, másik szót meg még nem találtak ki.
2014. okt. 22. 18:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!