Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az apa bántalmazza a gyereket,...

Az apa bántalmazza a gyereket, az anya meg letagadja. Ez így rendjén?

Figyelt kérdés

Már rég nem éltem otthon, de anyu még mindig azzal jött, hogy túl élénk a fantáziám, hogy ilyeneket kitalálok, hogy apu bántott. Pedig bántalmazott, amióta járni tudtam.

Ha megint felhasadt szájjal mentem iskolába, azt kellett hazudnom, hogy elestem, mert anyu raplizott, hogy mit fognak gondolni róla, ha kiderül, hogy ő ezt hagyja.

Normális, ha nem tudom feldolgozni?

20l

2014. okt. 21. 19:26
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, egyaltalan nincs rendjen. Anyukad vagy szinten bantalmazott volt es ezert tagadott, vagy tarsfuggo. Pszichologus segithet feldolgozni
2014. okt. 21. 19:28
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen nincs rendjén, ami történt. Inkább nem mondanék véleményt a szüleidről, mert fennakadna a trágárságszűrőn, mindazonáltal érthető, hogy mély nyomokat hagyott benned a dolog. Kérd szakember segítségét.
2014. okt. 21. 19:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Normalis, ellentetben a szuleiddel. Remelem ezek utan messze elkerulod oket es az okat sem titkolod. Nem erdemlik meg hogy az eleted reszei legyenek. Az esetleges unokakat egyertelmuen tavol kell majd tartanod. A szuleidnek lenne szukseguk szakemberre es ezt viccen kivul mondom.
2014. okt. 21. 19:59
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálom! :( Természetes, hogy nincs rendjén!

Minek az ilyennek gyerek? Nem így kell nevelni, jó, az normális ha egy két pofon valami súlyos, ismétlem súlyos hibáért. Enyhébb dolgok miatt max. figyelneztetés! De az, hogy felhasast szájjal mentél iskolába.... :( Hát az szörnyű! Sajnálom.

2014. okt. 21. 20:00
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen nincs rendjén és az is természetes, hogy nem tudod feldolgozni egyedül.

Kérd szakember segítségét.

A szüleid valószínűleg nem fogják sosem elismerni és nem fognak részt venni semmilyen beszélgetésben, tanácsadásban.

Ez saját magadnak kell rendezned.

2014. okt. 21. 20:06
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Sosem értettem, egy anya, hogy hagyhatja, hogy bárki is bántsa a gyerekét! Inkább váltam volna el, mint, hogy ezt hagyjam, és a gyereket is hazudozásra kényszerítsem.

Kérj segítséget, de ne anyádtól. Szép kis szülők vannak, és még hülyének is néz.

2014. okt. 21. 21:00
 7/8 anonim ***** válasza:

Bizony ebben a családban Te vagy a legegészségesebb.

Egy igazi túlélő!

Olvasd el a Mérgező szülők c. könyvet!

2014. okt. 22. 02:54
 8/8 anonim ***** válasza:

Egyébként ott laksz velük most is és most is bántalmaz?

Még falazol nekik vagy már elmondanád a tanáraidnak, háziorvosnak, rendőrségnek?

2014. okt. 22. 02:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!