Egy meg nem született baba lehet ilyen hatással valakire? Képes a változásra szerintetek?
Adott egy 23 éve srác, akinek az eddigi élete egy hatalmas buli volt, költötte a pénzt, szórakozott, utazgatott. Szóval egész életében azt csinált, amit akart, sosem korlátozták.
Viszont ettől függetlenül nem megbízhatatlan, vagy bármi ilyesmi. Tudom, mert ő a barátom.
Csütörtökön megtudtam, hogy terhes vagyok. Pénteken elmondtam Neki és azt is, hogy nem hiszem, hogy jó ötlet lenne, ha megtartanám. Viszont Ő szeretné...
Elmondtam Neki, hogy ez felelősséggel jár és ha nem tetszik Neki, akkor nem csinálhat úgy, mintha nem létezne. Meg hogy akkor nem járhatunk folyamatosan koncertekre, bulikba, hanem a hét nagy részén az estéket, éjszakákat itthon töltenénk.
Aztán mondta, hogyha akarom, akár még ebben a hónapban feleségül vesz. Rá sem ismerek, teljesen odavan a babáért, pedig meg sem született.
Én még csak most kezdtem az egyetemet, így a terveimnek annyi lenne.
Fogalmam sincs, hogy most mi jött rá... Szerintetek tényleg képes valaki ilyen nagy változásra?
Vagy ha valaki volt hasonló helyzetben, ott mi lett a dolog vége?
(A "védekezni kellett volna" és a hasonló stílusú válaszok NEM érdekelnek.)
sajnálom, hogy ennyire negatívan látod a világot. ami érdekes, hogy bangladesben nem félnek szülni, csak a világ jobbik felén.
nyugodtan féljél tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!