Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Meleg fiú vagyok és félek a...

Meleg fiú vagyok és félek a vallásos családomtól. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
21 éves meleg srác vagyok. Édesanyám már egy pár éve tudja rólam, de azóta mintha állandó elkerült téma lenne a magánélet, mintha egyszerűen nem is akarna tudni róla. Édesapám, aki pedig templomban szolgál, a mai napig nem tudja, és nagyon félek, nem tudom hogy mondjam el. Tudom, hogy elmúltam már 18, és nem tartozom igazán beszámolóval az életemről, de ameddig velük élek, és esetleg netán a későbbiek során valamikor szeretném magamhoz meghívni a fiút akit szeretek, vagy ha netán összeköltöznék vele majd egyszer valahol máshol, azt azért csak meg kellene valahogy beszélnem velük. De félek :(

2014. okt. 18. 05:59
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
100%

És mi van a pikkely nélküli tengeri állatokkal? Azoknak is a fogyasztása bűn, mégsem érzem bármelyik rák megevése után, hogy gyónnom kéne!

De hogy én is válaszoljak a kérdésre. Tényleg te ismered édesapád, és te tudod, hogy mennyire a Biblia szószerintiségén vagy Isten igéje szerint él... Mert szerintem nem mindegy! Nekem pont fordított helyzetem van, édesapám már tudja, édesanyám pedig hívő keresztény, és én is pont emiatt nem merem neki elmondani. Én jelenleg csak 18 éves vagyok, fontolgattam már én is, hogy soha nem fogom neki elmondani, hanem lelépek, és titokban tartom majd a kapcsolatomat, de mindig ugyanarra az elhatározásra jutottam, hogy ő az édesanyám, egyrészt joga van tudni, másrészt egy ilyen titok miatt nem távolodhatok el tőle. Akkor már inkább tudja meg, és amiatt távolodjunk el egymástól. Tudom, hogy ha nem mondanám neki el, szinte egész életemben ott lenne az a tudat, hogy édesanyám előtt már több éve hazugságban élek... De nagyon nehéz az embernek rávenni magát, megfelelő alkalomkor, megfelelően tálalni a dolgot. Talán nem is lehet. Épp ezért nincs elég merszem nekem sem

2014. okt. 23. 01:17
 22/25 anonim ***** válasza:
54%

joga van tudni

dehogy van joga

akkor meg azon idegeskedne élete végéig hogy miért lettél meleg

vannak dolgok amikről a szülőknek nem kell tudniuk

2014. okt. 23. 14:00
 23/25 anonim válasza:
100%
Szerintem az, hogy felnevelsz egy gyereket, 21 éven keresztül gondoskodsz róla, akkor jogod van ahhoz, hogy tudd, ki lett belőle! De én nem azt mondtam, hogy mindenképp mondd el neki, hanem azt, hogy érdemes megfontolni, ahelyett, hogy elköltözöl és szinte soha nem találkozol velük, és nem tudnak rólad semmit
2014. okt. 23. 14:30
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Én is elmondtam, pár évig rossz viszonyban éltünk egymás vérét szívva anyámmal, de tavaly elfogadta...
2014. okt. 23. 15:00
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

én már csak azért se mondtam el nekik (mert anyám szívinfarktust kapott volna azonnal) mert ENGEM zavart volna a LEGJOBBAN hogy megtudják rólam

semmi közük hozzá

nem az ő életük

2014. okt. 24. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!