Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Meleg fiú vagyok és félek a...

Meleg fiú vagyok és félek a vallásos családomtól. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
21 éves meleg srác vagyok. Édesanyám már egy pár éve tudja rólam, de azóta mintha állandó elkerült téma lenne a magánélet, mintha egyszerűen nem is akarna tudni róla. Édesapám, aki pedig templomban szolgál, a mai napig nem tudja, és nagyon félek, nem tudom hogy mondjam el. Tudom, hogy elmúltam már 18, és nem tartozom igazán beszámolóval az életemről, de ameddig velük élek, és esetleg netán a későbbiek során valamikor szeretném magamhoz meghívni a fiút akit szeretek, vagy ha netán összeköltöznék vele majd egyszer valahol máshol, azt azért csak meg kellene valahogy beszélnem velük. De félek :(

2014. okt. 18. 05:59
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
74%

Bocs, nem minden kommentelő meleg. Mi az kérdést az emberség oldaláról próbáljuk megközelíteni, nyilván ha meleg lennék, teljesen más kommentet írtam vola. Ismerek pár meleg arcot, nem lennék a helyükben, sok szenvedésen mehetnek keresztül, ahogyan a kérdező is. Mi hetero kommentelők az apukád szemszögéből próbálunk használható választ adni, reméljük sikerül.

Ahogy olvasgatom ezeket a meleg kérdéseket, talán egyszer majd sikerül megértenem.

2014. okt. 19. 01:24
 12/25 A kérdező kommentje:

9es-10es, nagyon köszönöm a hosszú beszámolód, rengeteget segített a saját helyzetem felmérésében :)

Nos édesanyám általában a legjobb támogatását igyekszik nyújtani életcéljaim elérésében, és sokat érdeklődik a mindennapjaim felől (iskola, stb.), de úgy érzem, mintha ez a fiú-téma feszély tárgya lenne, ezért az "előbújásom" óta igazán fel sem mertem hozni. Édesapám pedig vajmi kevés érdeklődést mutat az őt körülvevők iránt :(

Az egész azért is annyira fontos nekem, mert én úgy érzem, hogy a fiúm is megérdemelné ugyanazt a légkört amit én, hiszen szeretjük egymást és ő is ugyanúgy az életem része, nélküle csak egy darabot szeretnek belőlem, de nem a teljes egész énemet, akihez ő is hozzá tartozik.

2014. okt. 19. 05:26
 13/25 A kérdező kommentje:
11-es, én így is köszönöm az együttérzést és az építő válaszokat! :) Pozitív töredékekből is sokat tanul az, aki épp az útat keresi :)
2014. okt. 19. 05:32
 14/25 anonim ***** válasza:
0%
Kedves 11-es ne ersd meg ezt az egesszet!!! Es belehet fejezni az ilyen kerdeseket!
2014. okt. 19. 10:39
 15/25 A kérdező kommentje:
14-es, talán ne te akard megmondani, hogy mit kérdezzünk ezen az oldalon! Ha valami nem tetszik, szabad tovább lapozni! Hajrá!
2014. okt. 19. 13:53
 16/25 anonim ***** válasza:
0%
Kedves kerdezo a kerdeseddel semmi bajom nem arra irtam ha eszre vetted volna!!
2014. okt. 20. 10:03
 17/25 anonim válasza:
12%

Lev 20.13

"Ha valaki férfival hál együtt, úgy, ahogy asszonnyal szoktak együtt hálni, ez utálatosság, amelyben mindketten részesek, ezért meg kell halniuk, vérük visszahull rájuk."

2014. okt. 21. 22:06
 18/25 anonim ***** válasza:
95%
Utolsó: Házasságtörő asszonyokat is megköveznéd?
2014. okt. 21. 22:13
 19/25 anonim ***** válasza:
0%
Én igen. Nincs undibb a házasságtörésnél. Najó, nem megkövezném, de azért "szerződésszegés" címszó alatt büntetném a dolgot.
2014. okt. 22. 06:05
 20/25 anonim ***** válasza:
0%
Jah utolsóval egyett értek!
2014. okt. 22. 07:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!