Meleg fiú vagyok és félek a vallásos családomtól. Mit tegyek?
Bocs, nem minden kommentelő meleg. Mi az kérdést az emberség oldaláról próbáljuk megközelíteni, nyilván ha meleg lennék, teljesen más kommentet írtam vola. Ismerek pár meleg arcot, nem lennék a helyükben, sok szenvedésen mehetnek keresztül, ahogyan a kérdező is. Mi hetero kommentelők az apukád szemszögéből próbálunk használható választ adni, reméljük sikerül.
Ahogy olvasgatom ezeket a meleg kérdéseket, talán egyszer majd sikerül megértenem.
9es-10es, nagyon köszönöm a hosszú beszámolód, rengeteget segített a saját helyzetem felmérésében :)
Nos édesanyám általában a legjobb támogatását igyekszik nyújtani életcéljaim elérésében, és sokat érdeklődik a mindennapjaim felől (iskola, stb.), de úgy érzem, mintha ez a fiú-téma feszély tárgya lenne, ezért az "előbújásom" óta igazán fel sem mertem hozni. Édesapám pedig vajmi kevés érdeklődést mutat az őt körülvevők iránt :(
Az egész azért is annyira fontos nekem, mert én úgy érzem, hogy a fiúm is megérdemelné ugyanazt a légkört amit én, hiszen szeretjük egymást és ő is ugyanúgy az életem része, nélküle csak egy darabot szeretnek belőlem, de nem a teljes egész énemet, akihez ő is hozzá tartozik.
Lev 20.13
"Ha valaki férfival hál együtt, úgy, ahogy asszonnyal szoktak együtt hálni, ez utálatosság, amelyben mindketten részesek, ezért meg kell halniuk, vérük visszahull rájuk."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!