Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 14 év után felbukkanhat egy apa?

14 év után felbukkanhat egy apa?

Figyelt kérdés
Gyerekként elváltak a szüleim,Anyukám már meghalt és azt gondoltam,már Apám is,hiszen 14 év óta nem tudtam róla semmit,életjelet nem adott. A mai napig!!! Kerestem párszor Máltainál,itt-ott,de a testvérem is lebeszélt,úgy keressem,csak az én nyakamba! Viszont ma kaptam a gyámügytől egy levelet a gondnoksága miatt. Sok telefonálgatás árán megtudtam,tőlem kb 200-250km-re van kb 5-6 éve egy szociális otthonban. Fél lába van,pelenkázni kell,de agyilag elfogadható állapotban van. Sikerült vele is beszélnem,jól érzi ott magát. Mint az Igazgatónő elmondásából kiderült,a volt élettársa perli 800 e ft-ra és ezért kellene gyám,aki őt képviseli,mível ő nem képes már erre! Nem tudom! Apám,kerestem,kutatattam,eddig eredmény nélkül és most megkeresnek ebben az ügyben! Sajnálom,szeretem is,még így is,hogy évekig nem hallottam felőle! Nem tudom mit tegyek! Szívem szerint még a héten elmennék hozzá,de nincs,nem lesz ennek valami következménye? Én nem tudom bevállalni így ezt a gyámságot,nem tudok több száz km utazni,a saját költségemre főleg idehozni magamhoz meg végképp nem! Nem is férnénk és itt nincs tér tolókocsival közlekedni! Ti mit tennétek?? Köszi a válaszokat előre is.
2014. okt. 15. 15:23
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
68%

te voltál a legkisebb gyerek hármótok közül? mennyi idős vagy? a harmadik tesó mit szól a sztorihoz?

nekem inkább úgy tűnik, hogy nem dolgoztad fel az apád elvesztését. Az ember nem távolodik el a gyerekétől. Eltávolodhatsz a barátaidtól, rokonoktól, de a véredtől soha. és itt nem egy évről van szó, hanem 14-ről! ennyi idő alatt felnő egy gyerek.

2014. okt. 16. 02:35
 22/28 A kérdező kommentje:
Igen,én voltam a legkisebb és 12-13 éves voltam amikor elváltak.Egyik tesom csak nevelt gyermeke volt,nem vér szerinti,ebből Ő kimarad. 49 éves vagyok,tehát attól függetlenül,hogy elváltak,részt vett a nevelésemben,35 éves koromig tartottuk is a kapcsolatot.Nem érzem úgy,hogy nem bírtam volna feldolgozni az elvesztését,mert igazából nem vesztettem el,amíg fontos volt,ott volt mellettem! Mindegy,holnap elmegyünk és meglátjuk....
2014. okt. 16. 09:03
 23/28 anonim ***** válasza:

hát, azért érdekes ez. Így viszont az is furcsa, hogy felnőtt fejjel miért csak 14 év után vagy rá kíváncsi...

mindenesetre sok sikert az újraegyesüléshez.

2014. okt. 16. 12:42
 24/28 A kérdező kommentje:

Ha végigolvastad,ott van,hogy kerestem...

Nagy újraegyesülés nem lesz,hiszen távolság van közöttünk,de amit tudok,megfogom tenni! Ám köszi.

2014. okt. 16. 21:42
 25/28 anonim ***** válasza:
majd beírhatnád, mi volt...
2014. okt. 16. 22:23
 26/28 A kérdező kommentje:
Oké,este írok! :)
2014. okt. 17. 01:24
 27/28 A kérdező kommentje:
Túl vagyunk a látogatáson,nagyszerűen sikerült! :) Nem tudja miért nem jelentkezett,sok mindenre nem emlékszik,vannak kiesések. Az exet is megkerestem,készséges volt. Visszavonta a feljelentést,de igazából csak felszólító levelet íratott egy ügyvéddel. Amint elmondta,évekig együtt éltek,csak amikor Apámnak levágták az egyik lábát,már nem kellett neki. Kifizették a belépési díjat a szociba és így került oda,most októberben 5 éve. Nagyon szép hely amúgy kívül-belül! :)Röviden ennyi! Még egyszer köszönöm a válaszokat! :)
2014. okt. 18. 09:18
 28/28 anonim ***** válasza:
na, minden jó, ha jó a vége. :)
2014. okt. 19. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!