14 év után felbukkanhat egy apa?
Lehet, hogy fáj, de leírom, ha már más nem írja le:
Kérdező, neked nincsen édesapád.
Ezek szerint döntsd el, érdekel-e egy idegen ember sorsa és bajai.
#13, a 800 eFt-hez gyámként se lenne semmi közöd, a gyám csak a gyámolt vagyonáig felelős a követelésekért, a saját vagyonából egy fillérrel se.
Egyébként szerintem jól állsz hozzá, meg kérdés, hogy hogyan viseled az ilyen pereskedéseket. Én azért írtam az előbb, hogy szerintem valszeg ügygondnoki teendőkről van szó ebben a konkrét dologban és vállald el, mert amellett, hogy az ember jót tesz, habnak a tortán még tök jó móka a pénzéhes ex élettársat gattra szívatni:)
Tudtommal elvileg igen, kérdés, hogy van-e miből...
ÜdV
Azért érdekesen gondolkodtok ti.
Itt van az apád. 14 évig szart a fejedre. Átverte az anyádat, a tesód hallani sem akar róla. Az se érdekli, hogy szültél 3 gyereket, hogy van 3 unokája. Van egy olyan sejtésem, hogy a tartásdíj is elmaradozott a látogatásokkal egyetemben.
Az apád egy tróger. És én látok abban valami isteni igazságot, hogy most egy szoc. intézetben pelenkázzák.
Nehogy az legyen, hogy a "pénzéhes ex" valójában csak egy megvezetett idősebb néni, akit apád szokásához híven jól átvert. És te ezt az embert akarod a gyerekeidnek bemutatni nagyapjukként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!