Anyám folyton piszkál mióta megtudta, hogy kripróbáltam a kéjgázt, mit csináljak?
Nem tudom, mi a rosseb az a "kéjgáz", de ha a N2O-re gondolsz (dinitrogén oxid), na az nem játék.
Károsíthatja az agysejteket, képes függőséget okozni, vérszegénységet, és hát aki rendszeresen tolja, krónikus depresszióba eshet.
Azt hiszem,én ezt inkább kihagyom. Edddig is kihagytam,továbbra is kihagyom.
A "ritkán"ból ne legyen gyakran. :) Sőt,talán ritka se,de a te dolgod.
Az alkoholt kb. mindenki issza ilyen-olyan rendszerességgel,már az a ritka, aki nem áll be a heti-ivók közé és z évi adagja kimerül max. 10 alkalomban,de már az is sok. (Lehet,csak 4,vagy 2,pl.)
Kéjgáz meg nem ilyen.
Nem tudom, mit szívtok, de a patronból szívás a legveszélyesebb. Egyrészt a nyomás, másrészt a kiáramló gáz hőmérséklete miatt simán fagyást okoz a tüdő szöveteiben.
Ha kéjgáz az, amit így szívtok, tulképpen csoda, hogy éltek.
Önszelekció.
17- biztonságos, ha anesztes, de legalább orvos vagy, ha nem, akkor izgalmas, leáll-e a légzésed, vagy nem.
AZ egyetlen biztonságos gáz, amit a tüdő és a szervezet bír, az az oxigén, a többi kétesélyes.
De sokan vagyunk a planétán,bárki próbálkozzon, amivel akar, ha ennyi esze van és nem is kérdez utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!