Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Lenne egy fontoskérdésem....

Lenne egy fontoskérdésem. Gyermek láthatósággal kapcsolatos. ?

Figyelt kérdés

Nos, a helyzet, hogy a szüleim rég elváltak.

Anyámmal élek, apámmal nem tartom a kapcsolatot, egy olyan, 3-4 éve.

Na most voltunk egy pszichológusnál, és azt mondta, hogy az apámat fel kell keresnem.

Valami olyasmiről beszélt, hogyha nem keresem fel, akkor azt köteles jelenteni a gyámügynek.

Na, a kérdésem az, hogy ez, hogy is van?

Hány éves kortól dönthetek én úgy, hogy nem akarok az apámmal találkozni?

Egyáltalán van joga ehhez egy pszichológusnak?

(Minden hasznos választ köszönök.)

15/f

2014. okt. 7. 19:21
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

:D Szép történet.

De sajnos elvileg, kötelező vagyok apámmal beszélni.

Igazából már a szemébe se tudok nézni, a gondolat is ijeszt. Na mindegy, lesz ami lesz.

2014. okt. 8. 16:06
 22/26 anonim ***** válasza:
Hmm és az nem lenne megoldás ha azt hazudnád a dokinak hogy találkoztál apuddal? Vagy anyukád beköp hogy nem is voltál? Egyáltalán honnan tudhatná meg a doki hogy voltál e vagy sem?
2014. okt. 8. 16:10
 23/26 anonim ***** válasza:
Amúgy én pont a pszichiátriában nem hiszek. Ott nem nagyon törődnek az emberrel csak kiírnak valami bogyót hogy szedjed de hogy mi is a bajod igazán az nem érdekli őket. Egy jó pszichológus kellene neked, aki ténylwg tudna segíteni neked és nem akarnának rögtön mindenféle sz*r gyógyszerrel tömni.
2014. okt. 8. 16:15
 24/26 A kérdező kommentje:

22.

Kapásból ez jutott eszembe, anyám tök jó fej benne lenne, csak azt mondta, mi van ha felkeresni apámat? Érted... :D

Ezért nem akarom ezt mondani.

2014. okt. 8. 18:16
 25/26 anonim ***** válasza:

Huhh nem egyszerű a helyzet, de nekem nehéz elképzelni hogy egy pszichológus azzal foglalkozik hogy apukák után mászkáljon. Egyáltalán honnan tudná hol lakik apád?

Hát úgy néz ki nincs jobb megoldás minthogy elméssz apádho és megpróbálod túlélni. Annyit megpróbálhatsz hogy megkéred ha felkeresné egy dilidoki akkor mondja azt hogy jársz hozzá, hátha belemegy.

Kitartást, remélem megoldódik ez a problémád.

2014. okt. 8. 18:35
 26/26 A kérdező kommentje:

Mivel kórházi pszichológus (de egyébként lehet pszichiáter), benne vagyok a TB-be.

Amúgy tegnap este anyámat sikerült meggyőznöm, szóval már nem idegeskedek miatta.

2014. okt. 9. 06:25
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!