Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elegem van meg akarok halni!...

Elegem van meg akarok halni! Hogyan közöljem a szüleimmel?

Figyelt kérdés

Elegem van az életből meg akarok halni!

Elmegyek messzire és ott reméljük meghalok

Hogyan közöljem a szüleimmel? Hogyna mondjam el nekik hogy hova megyek?

18/F

2014. okt. 3. 20:46
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Hogy te mennyire ostoba vagy!! Nem akarod terhelni a szüleidet, hogy otthon halj meg. Inkább elmész jó messzire. Ekkora idiótát.

Halálod után a szüleidnek nem csak azzal a tudattal kell élniük, hogy megölte magát a fiúk, hanem még azzal, is, hogy ostoba módon. Miatta nemcsak a temetési költségekkel veri őket, hanem még a hullád szállítási költségével meg a tárolással ami ilyen esetben jönne.

Szerintem csinálj valami érdemleges dolgot, mert öngyilkos úgy sem leszel. Túl gyáva, ostoba, és gerinctelen vagy hozzá..

2014. okt. 3. 22:30
 22/28 anonim ***** válasza:
67%

Undorodom azoktol, akik öngyilkosok szeretnének lenni. Kaptal egy ajándékot! Miert pocsékolod el??! Apukám meghalt szívinfarktusban. Ez nem ér! Ő nem választhatott. Ő csak meghalt. A papámnak kilyukadt a tüdeje. A mamám rákos, talán egy éve van hátra. A másik mamámnak időskori leukémiája van, 2hónapot jósoltak neki. És te azt mered mondani, hogy eleged van az életből???! MINDIG, de MINDIG lehet rosszabb. Van akinek nincsen választása, csak meghal, hátrahagyva azokat, akik szeretik. Neked van választásod, 18évesen meg csak a hülye hormonok beszélnek belőled. Ne legyél ilyen ostoba, de akarj meghalni ilyen korán. Mert hidd el, lesz jobb is. Mindig minden helyRejön, csak ki kell várni. Viselkedj férfiként!!! Cipeld a terhet egy ideig, majd osztozz a társaddal, akit hamarosan megtalálsz

17 lány

2014. okt. 4. 23:26
 23/28 anonim ***** válasza:
Én csak az én történetemet mesélhetem, hogy én mit tettem. Hogy te mit csinálsz, te dolgod. Én is sokat gondolkodtam az öngyilkosságon. Nagyon sokat. Sok minden összejött, külföldre költöztünk, szívattak az osztályban, mielőtt elköltöztünk utolsó évben találtam végre barátokat, akiket ott kellett hagyjak. Aztán a nyelvvel a problémák és a térdproblémáim is rosszabbodtak, nem tudtam járni, műtét, tolószék, iskolába is tolószék, sok hülye alázott meg amiatt, és a nyelv miatt még visszaszólni sem tudtam. De belegondoltam, hogy ha én most megölöm magam, a szüleim soha többé nem tudnának nyugodt lelkiismerettel élni, magukat hibáztatnák a halálomért (hogy nem tudtak boldog gyereket nevelni vagy nem vették észre időben, mi zajlik bennem). Így maradtam ezen a világon. És jobb lett. Nem mondom, hogy jó, mert barátaim nincsenek, de tudok járni és a nyelv is megyeget. Keserves évem volt, volt 3 hónap mikor folyamatosan az öngyilkos gondolatok ellen küzdöttem. De az idő és a kitartás rendbe teszi a dolgokat. Akarni kell.
2014. nov. 1. 11:15
 24/28 anonim válasza:
Ha komolyan gondolod ne mond el nekik.Old meg úgy hogy balesetnek látszon akkor nem gyötrôdnek azon hogy segíthettek volna.
2014. nov. 7. 13:46
 25/28 anonim ***** válasza:
Remélem azért nem vetettél véget életednek kérdező?
2017. febr. 15. 18:01
 26/28 anonim válasza:

Szia! Olvastam a kérdésed.

Jól vagy már? Rendeződtek a bajok?

2017. febr. 15. 20:34
 27/28 anonim ***** válasza:
Sehogy. Aki meg akar halni, az elmegy és meghal, nem alkudozik. Esetleg onnan felad egy levelet előtte, hogy utólag tudják, miről van szó.
2018. szept. 2. 01:41
 28/28 anonim ***** válasza:
Vegyél kiskutyát, szeresd! Ő is szeretni fog! Lesz értelme az életnek!
2018. okt. 19. 09:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!