Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elegem van meg akarok halni!...

Elegem van meg akarok halni! Hogyan közöljem a szüleimmel?

Figyelt kérdés

Elegem van az életből meg akarok halni!

Elmegyek messzire és ott reméljük meghalok

Hogyan közöljem a szüleimmel? Hogyna mondjam el nekik hogy hova megyek?

18/F

2014. okt. 3. 20:46
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
31%

nem akarod azzal terhelni őket hogy otthon halsz meg? Ha elmész messzire akkor még hosszabb szenvedést okozol nekik azáltal hogy keresni fognak életük végéig. Annál rosszabbat hogy meghal a gyereked...

Figyelj, 18 éves vagy. Kérlek írj neked privátot.

2014. okt. 3. 21:18
 12/28 anonim válasza:
Ne legyél gyenge, ne add fel ilyen könnyen!Ha más pozitív élményed nem lesz, hát ez az lehet, hogy nem tetted meg! Szedd össze magad, tényleg ennyire komoly bajod van? Ne mondd már, tudom, hogy klisé, de, ha lehetőséged van kiírni ezt a kérdést máris ezrek fölött állsz. Mindenkinek vannak problémái, kisebbek-nagyobbak, itt névtelenül elmondhatod. Hívj fel egy 24h segélyhívószámot, öntsd ki nekik a lelked, itt is leírhatod mi a tulajdonképpeni problémád, ha segít nekem is írhatsz levelet.
2014. okt. 3. 21:21
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Hát egy világ van.. nincs hová "kimenekülni" belőle.. Ha lehetne sok béna-süket-vak-nyomorúságos megtenné. De valahol tudjuk: nem lehet elmenekülni.

"Lenni vagy nem lenni: az itt a kérdés.

Akkor nemesb-e a lélek, ha tűri

Balsorsa minden nyűgét s nyilait;

Vagy ha kiszáll tenger fájdalma ellen,

S fegyvert ragadva véget vet neki?

Meghalni – elszunnyadni – semmi több;

S egy álom által elvégezni mind

A szív keservét, a test eredendő,

Természetes rázkódtatásait

Oly cél, minőt óhajthat a kegyes.

Meghalni – elszunnyadni – és alunni!

Talán álmodni: ez a bökkenő;

Mert hogy mi álmok jőnek a halálban,

Ha majd leráztuk mind e földi bajt,

Ez visszadöbbent. E meggondolás az,

Mi a nyomort oly hosszan élteti"

[link]

2014. okt. 3. 21:21
 14/28 anonim ***** válasza:
85%

Az öngyilkod következményei a következők lesznek: az ellenségeid teli pofával fognak röhögni és koccintani, de a szüleidnek megszakad a szíve és örök nyomorultak maradnak. Ha hülyén akarsz meghalni, ez pont oda vezet.

Másrészt meg 18 évesen egyszerűen fingod sincs semmiről, tudod, mikor azt mondják a felnőttek: ugyan fiam, te ezt még nem érted (nem hogy ilyen elvont magasztos baromság, hogy eleged van az életből)

2014. okt. 3. 21:25
 15/28 anonim ***** válasza:
én is egy csómószor gondoltam arra hogy öngyilkos leszek, de én félek a haláltól mert most gondolj bele fekszel a koporsódba és vagy nem érzel nem hallasz nem csinálsz semmit, nem létezel. én ilyenkor mindig jó dolgokra gondolok, és figyelj lehet hogy most nagyon rossz az életed de ne add fel! lehet hogy most azt látod hogy milyen szar és az is lesz de nem tudhatod mit hoz a jövő, lehet hogy pár év múlva ki se látszódnál a boldogságtól, de konkrétan miért döntöttél így? vagy mi a probléma? mert hidd el bármit meglehet beszélni csak akarat kell
2014. okt. 3. 21:26
 16/28 anonim ***** válasza:
64%
Hát elég hálátlan vagy, ha így el akarsz bánni a szüleiddel, nagyszüleiddel, akik 18 évig kínlódtak veled.
2014. okt. 3. 21:37
 17/28 anonim ***** válasza:
48%
Különben meg még a fenekeden a tojáshéj, az élet negyvenen túl kezdődik, nem is tudod miről fogsz lemaradni! Én sem tudtam 18 évesen, hogy 44 évesen milyen boldog leszek!
2014. okt. 3. 21:38
 18/28 anonim ***** válasza:
80%
Az is röhej, hogy ezek a gyerekek, akik a stratégiai játékokban úgy tudnak küzdeni és mindenkit legyőzve nyerni, hogy a csudába fog ki rajtuk ez a sima unalmas élet, egy pici egyszerű stratégiai játék, ahol nem is olyan nehéz boldogulni..
2014. okt. 3. 21:39
 19/28 anonim ***** válasza:
miért akarsz ennyire meghalni? ilyen fiatalon, még tényleg szinte nem is éltél
2014. okt. 3. 21:53
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

16-18 üdv a klubban! én is sokszor töprengtem régebben ez ügyben.. de arra jutottam, amit a 13-ban írtam (meg amit Shakespeare írt:D) És most már tudom, hogy jól döntöttem.

Miért vannak a megpróbáltatások?

2014. okt. 3. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!