Elegem van meg akarok halni! Hogyan közöljem a szüleimmel?
Elegem van az életből meg akarok halni!
Elmegyek messzire és ott reméljük meghalok
Hogyan közöljem a szüleimmel? Hogyna mondjam el nekik hogy hova megyek?
18/F
nem akarod azzal terhelni őket hogy otthon halsz meg? Ha elmész messzire akkor még hosszabb szenvedést okozol nekik azáltal hogy keresni fognak életük végéig. Annál rosszabbat hogy meghal a gyereked...
Figyelj, 18 éves vagy. Kérlek írj neked privátot.
Hát egy világ van.. nincs hová "kimenekülni" belőle.. Ha lehetne sok béna-süket-vak-nyomorúságos megtenné. De valahol tudjuk: nem lehet elmenekülni.
"Lenni vagy nem lenni: az itt a kérdés.
Akkor nemesb-e a lélek, ha tűri
Balsorsa minden nyűgét s nyilait;
Vagy ha kiszáll tenger fájdalma ellen,
S fegyvert ragadva véget vet neki?
Meghalni – elszunnyadni – semmi több;
S egy álom által elvégezni mind
A szív keservét, a test eredendő,
Természetes rázkódtatásait
Oly cél, minőt óhajthat a kegyes.
Meghalni – elszunnyadni – és alunni!
Talán álmodni: ez a bökkenő;
Mert hogy mi álmok jőnek a halálban,
Ha majd leráztuk mind e földi bajt,
Ez visszadöbbent. E meggondolás az,
Mi a nyomort oly hosszan élteti"
Az öngyilkod következményei a következők lesznek: az ellenségeid teli pofával fognak röhögni és koccintani, de a szüleidnek megszakad a szíve és örök nyomorultak maradnak. Ha hülyén akarsz meghalni, ez pont oda vezet.
Másrészt meg 18 évesen egyszerűen fingod sincs semmiről, tudod, mikor azt mondják a felnőttek: ugyan fiam, te ezt még nem érted (nem hogy ilyen elvont magasztos baromság, hogy eleged van az életből)
16-18 üdv a klubban! én is sokszor töprengtem régebben ez ügyben.. de arra jutottam, amit a 13-ban írtam (meg amit Shakespeare írt:D) És most már tudom, hogy jól döntöttem.
Miért vannak a megpróbáltatások?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!