Szerintetek érthető hogy nem akarok a szüleimmel nyaralni menni? Miért sértődnek meg?
22 éves vagy?
Én akár, biológiailag legalább is, a Mamád lehetnék, de én sem mennék e helyedben ilyen feltételek mellett.
barátod miért nem mehet? Vele tudnátok este szórakozni menni, ha a szüleid nem akarnak, csak pihizni.
1 hét családi nyaralást egyébként ki lehet bírni, ha több időd lenne. Azért pár napot töltsél velük, aztán gyere haza. Mégis melyik az a Balaton melletti település, ami olyan veszélyes lenne este? LOL
Én a te korodban külföldre mentem egyedül 1 hónapra.
Én a szüleimmel manapság is szoktam nyaralni menni 1 hétre, elég lájtos módon, tehát nincs buli, elmászkálás, stb, de 1 hetet ki lehet bírni, és nagy különbség kettőnk között, hogy nekem van időm más dolgokra is, tehát nem 2 héttel kell gazdálkodnom.
Felnőtt vagy. Mond meg, hogy a pároddal már van programotok, de pár napot szívesen velük töltesz, de egy hetet nem.
"cigit nem fogyaszthatok az ő közelükbe"
Ha távol vagy tőlük, akkor se "fogyassz cigit"!!
4 éve 22 évesen már nem is éltem a szüleimmel...
( de voltam velük nyaralni a párommal)
Kerek perec megmndanám, hogy nekem nem alkalmas, más dolgom an.. H megsértődnek ezen, akkro meg..
Máskr megkérdezne róla, és nem tények elé állítanak ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!