Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el anyának hogy...

Hogy mondjam el anyának hogy terhes vagyok 14 évesen?

Figyelt kérdés
Mielőtt rosszra gondolna bárki is, 2 hónappal ezelőtt megerőszakoltak. Annyira lesokkoltam az esettől, hogy senkinek nem mertem elmondani...De nem jött meg , vettem egy terhességi tesztet és pozitív lett...nagyon félek....és nagyon is bánom hogy nem szóltam rögtön de egyszerüen nem mertem...kérlek segítsetek...

2014. okt. 3. 20:43
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
70%
Mi a helyzet kerdezo?
2014. nov. 6. 08:39
 32/39 anonim ***** válasza:
88%
Jól vagy?
2014. nov. 19. 21:31
 33/39 anonim ***** válasza:
73%

Most két hónapja már várandós voltál?

Ilyenkor még el lehet vetetni?

2014. nov. 19. 21:32
 34/39 A kérdező kommentje:
megpróbálom minden erőmet összeszedni és jól érezni magam kevés sikerrel, de próbálkozom! És mostanában nem igazán voltam gépen, sok dolog miatt, majd ha minden rendeződik ha több időm lesz gépen leírok mindent! köszönöm mindenkinek hogy velem vagytok/voltatok így gépen keresztül is!
2014. nov. 20. 19:49
 35/39 anonim ***** válasza:
82%
hogy vagy?
2014. nov. 24. 21:26
 36/39 A kérdező kommentje:
Abortusz lett belőle. Nagyon féltem, és fájt is, de ez volt a legjobb megoldás...még kicsit kivagyok lelkileg de tudom hogy tovább kell lépnem!! most a tanulásra kell koncentrálnom!
2014. dec. 21. 09:29
 37/39 anonim ***** válasza:
91%
Helyes, igazad van. Minden jót kívánok neked! :)
2015. jan. 1. 02:16
 38/39 anonim válasza:
23%
Én is ebben a cipöben járok 15 éves vagyok és a barátomal eggyutt voltunk de kiszakadt az gumi .. Utána megjött rendesen csak rá egy hónappal nem ezert csinaltam tesztet pozitiv lett két csikal elmentem dokihoz és azt mondta igen terhes vagyok és erröl kötelessége szólni a szüleimnek mivel nem vagyok nagykorú , mire hazamentem már anyu tudta hogy terhes vagyok nem dicsért meg mint az várható volt de nagyon segitő kész volt és segitett anyu azt mondta nagyon fiatal vagyok de mnem akarja hogy az en hibambol egy elet meghaljon ugyhogy nem vetettük el és mikor látom ultrahangon az elképesztő érzès hogy bennem van egy élet és a barátom is támogatbenne ugyhogy neked is hajra
2015. jan. 26. 16:49
 39/39 anonim ***** válasza:
90%

ma 16:49-es!

Nálad aztán gyorsan telik az idő.

Délben még le sem akartál feküdni a barátoddal, 4 óra múlva meg már boldogan nézegetitek uh-n a kb. 2 hónapos babátokat:

"Natkocsiz nevű felhasználó kérdése:

15 evesen lefeküdni egy huszevessel?

regota ismerkedunk es nagyon szeretjük egymást de ő leakar feküdni velem mit tegyek én még ezt nem akarom .. De nem akarom elvesziteni 😞

ma 12:39"

2015. jan. 26. 17:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!