Hogy mondjam el anyának hogy terhes vagyok 14 évesen?
1: 12. hétig alapból elveszik, ilyen esetben pedig később is. A kérdező még max. 8 hetes, egy abortuszt elintézni 1-2 hét, így még bele fog férni.
Kérdező: holnap keress fel egy nőgyógyászt, remélhetőleg a szüleid veled tartanak és támogatnak majd. Ha nem, az abortusz kapcsán a családsegítőhöz mindenképp el kell majd menned és tőlük is kérhetsz segítséget.
Engem is megerőszakoltak 13 éves koromban, szerencsére még nem menstruáltam, így terhes sem lettem. De az én szüleim sem vették észre, és a mai napig nem tudják!
Kedves Kérdező, mindenképpen mondd el az anyukádnak, tudom, hogy félsz, de ez nem a Te szégyened, nem Te tehetsz róla, csak és kizárólag az elkövető. Ezenkívül, ahogy nőne a hasad, úgyis kiderülne minden, nem lehetne eltitkolni - később pedig már elvetetni sem. És mivel még gyerek vagy, így kell az anyukád beleegyezése az abortuszba, így mindenképp el kell neki mondanod! Aztán az már kettőtökön múlik, hogy tesztek-e feljelentést, stb., vagy nem. Bár a nőgyógyásznak hivatalból eleget kell tennie a jelentési kötelezettségének, ha kiderül, hogy erőszakból fogant a baba. Így valószínűleg így is úgy is rendőrségi ügy lesz belőle...így a legjobb lenne, ha elsétálnál anyukáddal előbb a nőgyógyászhoz, aztán a rendőrségre. sok erőt és kitartást kívánok hozzá, szükséged lesz rá, az abortusz és a rendőrségi procedúra miatt is.:(
És aztán mindenképpen keressetek fel egy jó pszichológust, mert ezt lehetetlen feldolgozni, tapasztalatból mondom, nekem a mai napig nem sikerült teljesen.:(
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!