Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el anyának hogy...

Hogy mondjam el anyának hogy terhes vagyok 14 évesen?

Figyelt kérdés
Mielőtt rosszra gondolna bárki is, 2 hónappal ezelőtt megerőszakoltak. Annyira lesokkoltam az esettől, hogy senkinek nem mertem elmondani...De nem jött meg , vettem egy terhességi tesztet és pozitív lett...nagyon félek....és nagyon is bánom hogy nem szóltam rögtön de egyszerüen nem mertem...kérlek segítsetek...

2014. okt. 3. 20:43
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
Rendben. Fogok írni, mert szeretem ezt az oldalt és gyakran feljárok
2014. okt. 7. 14:15
 22/39 anonim ***** válasza:
94%
Most találtam a kérdésére.remélem jól vagy amennyire lehet lelkileg..
2014. okt. 13. 15:56
 23/39 anonim ***** válasza:
64%
nagyon sajnallak , oszinten elmondva en is 15 es fel evesen megvoltam eroszakolva es en sem mondtam el anyumnak egyaltalan , annyi hogy gumival csinaltuk mart nem engedtem maskepp es nem lettem terhes . de nagyon rossz volt mikor bezartak egy hazba es addig ki nem engedett... Mar azon szerencsere tul tettem magam es most jelenleg a gyerekkori szerelmemmel elek ,feleseg es ferj vagyunk akivel mar tervezgetjuk a jovot :) Nalad mi lett a vege abortusz lett?
2014. okt. 16. 20:02
 24/39 anonim ***** válasza:
68%
mar lassan 5 eve eltelt azota (utolso valaszolo vagyok )
2014. okt. 16. 20:03
 25/39 A kérdező kommentje:
abortusz ...
2014. okt. 17. 13:27
 26/39 anonim ***** válasza:
95%
A lehető legjobb megoldás a te helyzetedben, sajnos. A korod miatt még a szervezeted sincs felkészülve egy új élet létrehozására. Tartsd be az orvos utasításait a műtét utánra és amikor eljön az ideje lesz gyermeked olyan embertől, akit szeretsz , akivel család lesztek.
2014. okt. 17. 13:55
 27/39 anonim ***** válasza:
6%
hat sajnalom en is . de nem bantad meg? lehet kesobb mikor terhes akarsz maradni nem fog sikerulni amiatt :( :)
2014. okt. 17. 18:44
 28/39 anonim ***** válasza:
91%
Nekem 19 évesen volt,azóta 2 gyermekünk van.kis problémák voltak de minden rendben ment.
2014. okt. 17. 20:58
 29/39 anonim ***** válasza:
87%
27: ez a világ legnagyobb hülyesége, hogy később nem eshet teherbe az abortusztól. 2014-et írunk, nem sarlatánok kaparják ki a nőket, ami után olyan fertőzést kapnak, amitől egy életre meddővé válnak. Vákuumos eljárást használnak, és igazából a kockázata nagyjából 0,1 annak, hogy meddőséget okoz. Illetve rengeteg olyan nő is meddővé válik, akinek soha nem volt abortusza. A kettő közt ma már nem igazán mutatható ki összefüggés. És könyörgöm, egy 14 éves kislányról beszélünk, szerinted ilyeneket kellene mérlegelnie, hogy később szülhet-e? Akkor inkább szüljön most, mert mi van, ha később nem lehet neki, és tegye tönkre az életét még mielőtt az elkezdődne? Gondolkodj, mielőtt hülyeségeket beszélsz.
2014. okt. 17. 23:19
 30/39 anonim ***** válasza:
76%

27-es te normális vagy?! Egy 14 éves kislányról beszélünk, aki még jóformán semmit nem élt, és inkább tegye tönkre a szervezetét egy szüléssel, csak azért mert mi lesz később? Pont nem ilyeneket kell ebben a helyzetben mérlegelni! Ráadásul egy erőszakból fogant gyermeket nem tudom ki az aki ép ésszel kihordana, megszülne és még felnevelni is hajlandó lenne..... Lehet, hogy a mosolya, stb. sok mindenért kárpótol, de az anyában örökre ott marad, hogy ő ezt nem akarta. Ráadásul ha az a szerencsétlen gyerek megkérdezi, hogy hol van az apja, mit mondjon neki? Ilyen esetekben igenis az abortusz az egyetlen ésszerű megoldás.

Kérdező: hidd el, hogy így sokkal jobb lesz neked. Most még nagyon nehéz, de idővel változni fog minden. Jó lenne ha egy szakemberrel tudnál beszélgetni arról, hogy mi történt veled. Kívánok neked sok erőt és kitartást a továbbiakhoz és a jövőre nézve pedig egy szép kapcsolatot olyannal akit szeretsz.

Ha tudunk segíteni még valamiben írj nyugodtan :)

2014. okt. 18. 08:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!