22 évesen felnőttként, a szüleimnek van köze hozzá, hogy mit rendeltem a netről?
Hát én kotont még sosem rendeltem nettöl de szerintem nem lehet belőle baj.
"de a barátom kért meg rá, hogy ezt rendeljem meg neki, ki is fizette "
Jó gyáva barátod lehet ha még ezt se meri bevállalni.
Majd a kezét is te kérd meg.
25 F
Bizonyos fajta és az átlagnál nagyobb méretű óvszereket csak speciális helyen lehet megvásárolni vagy rendelni. A netes rendelés pedig egyébként is gyakran kedvezményesebb. Szóval aki csak besétál a gyógyszertárba, és talál ott neki megfelelőt, vegye meg ott, de aki nincs otthon a témában, az hagyja a kötekedést.
Kérdező, a futárok pontosan tudják, hogy milyen címről mit szoktak postázni. Szóval elképzelhető, hogy kaján vigyorral fog anyádra nézni, amikor átadja neki a csomagot. Az ilyen jellegű dolgokat simán kérhetnéd a barátod címére, attól még meg tudod te is rendelni..
Másrészt pedig annyi bizalom nincs közöttetek, hogy ezt elmondd otthon? Vagy legalább behatárold, miféle holmi? Mondhatod, hogy a barátodnak lesz, és abszolút ártalmatlan dolog, egészségügyi cucc. Vagy akármi. Csak ha valamit nagyon titkolsz, akkor válik igazán gyanússá.
Csabika, azért ne legyél ilyen paranoiás.
Én még javában tinédzser voltam, amikor elkezdtem a netről rendelni, de anyáméknak soha eszükbe sem jutott, hogy olyat rendelek, ami miatt kijöhet a rendőrség. (!!!)
Tudod még folytatni a kamuzást?
22 évesen
egy barátnak
saját pénzedből
nem fog látszani mi az
nem lesz nagy, nem kell kerülgetni
Honnan veszed, hogy érdekelni fogja őket a kérdés, ha mindaz igaz, amit leírtál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!