Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 22 évesen felnőttként, a...

22 évesen felnőttként, a szüleimnek van köze hozzá, hogy mit rendeltem a netről?

Figyelt kérdés
2014. okt. 3. 09:40
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
72%

Hát én kotont még sosem rendeltem nettöl de szerintem nem lehet belőle baj.

"de a barátom kért meg rá, hogy ezt rendeljem meg neki, ki is fizette "

Jó gyáva barátod lehet ha még ezt se meri bevállalni.

Majd a kezét is te kérd meg.

25 F

2014. okt. 3. 13:01
 32/35 anonim ***** válasza:

Bizonyos fajta és az átlagnál nagyobb méretű óvszereket csak speciális helyen lehet megvásárolni vagy rendelni. A netes rendelés pedig egyébként is gyakran kedvezményesebb. Szóval aki csak besétál a gyógyszertárba, és talál ott neki megfelelőt, vegye meg ott, de aki nincs otthon a témában, az hagyja a kötekedést.

Kérdező, a futárok pontosan tudják, hogy milyen címről mit szoktak postázni. Szóval elképzelhető, hogy kaján vigyorral fog anyádra nézni, amikor átadja neki a csomagot. Az ilyen jellegű dolgokat simán kérhetnéd a barátod címére, attól még meg tudod te is rendelni..

Másrészt pedig annyi bizalom nincs közöttetek, hogy ezt elmondd otthon? Vagy legalább behatárold, miféle holmi? Mondhatod, hogy a barátodnak lesz, és abszolút ártalmatlan dolog, egészségügyi cucc. Vagy akármi. Csak ha valamit nagyon titkolsz, akkor válik igazán gyanússá.

2014. okt. 3. 13:06
 33/35 anonim ***** válasza:
100%

Csabika, azért ne legyél ilyen paranoiás.

Én még javában tinédzser voltam, amikor elkezdtem a netről rendelni, de anyáméknak soha eszükbe sem jutott, hogy olyat rendelek, ami miatt kijöhet a rendőrség. (!!!)

2014. okt. 3. 13:36
 34/35 anonim ***** válasza:
14 évesen egy kosár gumit vittem haza, felvilágosításon voltunk , life styles volt a szponzor ,aggódtam mi lesz ha észreveszik , így belevágtam a lecsóba,nézzétek mennyi gumit szereztem!már nem volt titok.mond el ha kérdezik és kész.az óvszer hasznos dolgog (pl. nem szaporodnak akik így gondolkodnak 22 évesen)
2014. okt. 3. 23:42
 35/35 anonim ***** válasza:

Tudod még folytatni a kamuzást?

22 évesen

egy barátnak

saját pénzedből

nem fog látszani mi az

nem lesz nagy, nem kell kerülgetni

Honnan veszed, hogy érdekelni fogja őket a kérdés, ha mindaz igaz, amit leírtál?

2014. okt. 8. 14:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!