Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan feleljek meg a szüleimnek?

Hogyan feleljek meg a szüleimnek?

Figyelt kérdés
Egyszerűen utálnak. Ezen nincs mit szépíteni. Hiába mondja mindenki, hogy nem így van, én másképp érzem és rohadtul fáj. A két évvel fiatalabb húgom a kis kedvenc, bármit kiejt a száján, megkapja. Sosem kértem semmit, mert úgy éreztem, nincs szükségem semmire, mindenem megvolt. Szerényen éltem, jól tanultam, már amennyire tőlem tellett, nem drogoztam, nem ittam magam részegre minden hétvégén, nem húztam le őket több ezer forinttal, hogy bulizhassak. Véleményem szerint jó gyerek voltam. Most jöttem rá, hogy egyáltalán nem támogatnak. Leszólják az álmaimat, ahelyett hogy segítenének a megvalósításában. És állandóan az orrom alá dörgölik, hogy ha nem tetszik, el lehet költözni. A húgom is semmibe veszi az erőfeszítéseimet, amiket teszek az álmaimért, állandóan leszól, hogy ő igenis valaki, mert ezt hallja a szüleimtől is. Engem soha nem dícsérnek. Már nem is várom, mert nem értük teszem, amit teszek és nem is olyan nagy dolog, hogy ezért szobrot kellene emelni a tiszteletemre, de egy kis elismerés jól esne, mivel így egyedül nagyon nehéz.
2014. szept. 13. 22:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Hany eves vagy?
2014. szept. 13. 23:01
 2/8 anonim ***** válasza:

Mik az álmaid? Amiket leszólnak. Ha nem akarod ide írni megírhatod privátban is, de nagyon kíváncsi lettem rá(juk).

A másik kérdésem mennyi idős vagy?

2014. szept. 13. 23:01
 3/8 A kérdező kommentje:
21 vagyok. Bármibe kezdek, belekötnek. Semmi sem jó nekik. Végre megtaláltam, amivel szeretnék foglalkozni, erre ez sem jó nekik. Segíteni meg nem tudnak, csak Utólag kijavítani. Még azt is meg akarják mondani, hogy béküljek ki az exemnel, aki megcsalt. :D Mintha én lennék a hibás.
2014. szept. 13. 23:11
 4/8 anonim ***** válasza:

21 éves vagy éld a saját életedet és ha találtál valami olyat amit szeretsz csinálni örülj neki és tedd azt

Ha az exes témát tovább feszegetik, mond azt hogy vegyék be maguk közé haramdiknak..na jó ne :P

2014. szept. 13. 23:14
 5/8 A kérdező kommentje:
Tényleg szerelmesek belé és nem fogják fel, hogy mekkora fájdalmat okozott nekem.
2014. szept. 13. 23:21
 6/8 anonim ***** válasza:
És mivel szeretnél foglalkozni? MIt szólnak le?
2014. szept. 13. 23:42
 7/8 A kérdező kommentje:
Dísznövény kertészettel, vagy hasonlóval. Mindegy, csak növényekkel. :)
2014. szept. 13. 23:49
 8/8 anonim ***** válasza:
21 évesen a szüleidnek már semmi közük nincs ahhoz hogy mit csinálsz.Magadnak felelj meg ne nekik.
2014. szept. 14. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!