Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek feleljek meg? Magamnak...

Kinek feleljek meg? Magamnak vagy a szüleimnek?

Figyelt kérdés

A szüleim azt akarják hogy egy fiatal, jóképű rendes gyerekkel legyek együtt. Ezzel az a gond, hogy nekem egy idősebb férfi tetszik. Aki fiatalos, jóképű és rendes csak az élet megviselte ezért nem lett neki családja.

azt akarom, hogy a szüleim büszkék legyenek rám és ne haragudjanak de nem tudok nekik megfelleni, mert nekem az idosebbhez húz a szívem...

de ha az idosebbel vagyok akkor a szüleim szenvednek ha a fiatalabbal akkor én.

próbáltam mással is kapcsolatot kialakítani de a csokig sem jutottunk, mert az érintésüktől is kirazott a hideg :-(

2013. jan. 19. 19:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%
A legfontosabb hogy saját magadnak felelj meg, nem a szüleidnek választasu párt, hanem magadnak,lehet hogy egy ideig dühösek lesznek, de ha látják hogí Te boldog vagy ők is elfogadják majd
2013. jan. 19. 19:15
 2/13 anonim ***** válasza:
96%
Magadnak,sose másnak.Mennyivel idősebb az a férfi?Mondjuk én sem örülnék ha egy papussal nyargalna haza a lányom.de soha nem szolok bele kit talál magának.remélem vén embert soha
2013. jan. 19. 19:17
 3/13 anonim ***** válasza:
96%
A szerelmi életedet nem másokért éled.
2013. jan. 19. 19:21
 4/13 anonim ***** válasza:
96%

Természetesen magadnak feleljél meg, de jól gondold át a döntésed, mert a szülõk biztosan rosszat nem akarnak neked.

Hány éves a pasid és te hány éves vagy?

2013. jan. 19. 19:25
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Te hány éves vagy és az illető hány éves?
2013. jan. 19. 19:27
 6/13 A kérdező kommentje:

25vagyok én

A férfi 41

2013. jan. 19. 19:28
 7/13 anonim válasza:
76%
Magadnak, mindig magadnak ;)
2013. jan. 19. 19:31
 8/13 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem azért aggódnak mert a lehet rosszul jársz ezzel a kapcsolattal. Mikor te még erőd teljében leszel ő már a halált várja. Sajnos van ilyen.

Másrészt, megértelek, mert ezek az idősebb csókák (ide értve a papa korúakat is) nagyon értik a módit a nőknél. ;)

Szerintem hallgass a szívedre, de az eszed is adjon rá áldást. :) Abból még soha nem volt nagy baj!

2013. jan. 19. 19:33
 9/13 anonim ***** válasza:
82%

Kérdező, természetesen csakis önmagadnak, a saját életedet kell élned, nem a szüleidét.

Egyébként sok boldogságot:) - nálunk egyébként ugyanekkora a korkülönbség, és a 15. évet tapossuk együtt.

2013. jan. 19. 19:34
 10/13 anonim ***** válasza:
50%

Önmagadnak!

Felejts el a mit szólnak hozzá kérdést!

Felnőtt vagy! A szüleid megbékélnek a választásoddal.

Mondjuk az is érdekes, hogy mindkettővel van viszonyod? Vagy csak az idősebbel, és csak úgy kinézték Neked a fiatalt?

2013. jan. 19. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!