Kibírhatatlan az anyám, mit tegyek?
Sziasztok!
Egyszerűen nem lehet mellette élni(anyám), azt cseszeget akit csak tud, es általában én érek haza előszőr szoval én vagyok a főcélpontja... Nah kezdjünk is bele, 14 éves fiú vagyok gimnáziumba járok 4,3as átlaggal de ez neki nem eleg, hozok 1 3-ast máris kiakad és egy hétig nem gépezhetek ez eddig még elfogadható, de 5-ösökért semmi jutalom még egy szép volt fiam-ot se kapok, de viszont 10 5-öst hazahozok 1 3-as mellé akkor sincs gép egy hétig ennyit a sulis dolgokról...
Az anyam kiralynak hiszi magat, azt hiszi mert megszült(eddig oké tisztelném is érte ha: ) lett egy szolgája akivel azt tesz amit akar de ezt meg el is viselném, de sajnos eléggé indulatos...volt hogy hozzámvágott egy tányért mert elfejtettem kipakolni a mosogatógépből, gyakran vág hozzám dolgokat és úgy kezel mint egy rabszolgát és "szépen" beszel velem... Kb ennyi...MIT TEGYEK???
"szerintem ez az én dolgom lenne hogy eldöntsem ezt meg ezt akarok tanulni"
Nem is azt irtuk, hogy tudj mindent, epp csak annyit tanulj meg amennyi az 5-oshoz kell.
Nem azért tehet meg mindent mert szült, hanem mert eltartanak.
Fedél, étel, minden, életképtelen vagy nélkülük. Akkor legyen majd nagy önérzet, ha magadban is elleszel.
Ugyan már, ezek a válaszok... A szülők egyszerűen nem akarják elfogadni, hogy a gyerekük egy önálló, érző lény, akinek néha kellene egy kis szabadság is a tanuláson kívül, mivel nem egy robot...a suli irtó sok időt elvesz...mikor van időd így hogy kitaláld, mi is az amit igazán szeretsz az életben? Zenélni, főzni, sportolni, verset írni, stb stb...? Mikor van időd egy kicsit unatkozni és csak úgy merengeni a dolgokon? Nem csoda hogy mikor 4 év után kilökik az embert a gimiből, nem is tudja mihez kezdjen...Mert mikor volt egy kis ideje is unatkozni, hogy aztán majd felülemelkedjen rajta, és belekezdjen valami olyasmibe, ami tényleg érdekli? Mindig csak tanulni, tanulni mint egy robot... nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!