Nem kell rögtön elköltöznöm, mert eddig semmi hasznom nem volt és most dolgozom pont?
1 éve dolgozom, és lassan össze akarok költözni a párommal.
A szülők a bejelentést jól fogadták, de rá pár napra a fentebb említett dolgokat kaptam, miszerint nem kell rögtön keresgélni és eddig semmi hasznom nem volt, (adok haza a fizetésből de nem sokat tudok, többi megy félre), de így állnak nekem hogy felneveltek és mostmár én tartozom.
Milyen felfogás ez?
Nem kértem hogy felneveljenek, de gyerekként nem is tudtam ez ellen tenni mivel akkor még nem tudtam hogy ezt fogom kapni.
Egyedül szeretnél költözni? Albérletbe?
Mert ha igen, akkor gondolom az világos, hogy 75 000-ből megélni sem fogsz, nem félretenni.
Én nem mondtam, hogy nem maradna egy fillérem sem, hiszen ha hazaadom akkor elméletileg az enyém lesz víz, étel, ital formájában, de gyakorlatilag félretenni semmi nem maradna...
Gondolkodj
Ugyan miért ne látnám miből lehetne megélni?
Pont hogy látom, és ezt is el akarják szedni ami nem sokra elég..
Ezek miatt nem is várom, hogy eltartsanak, én meg gyűjtögessek mert az sem fer ha elvárom hogy tartsanak.
Szóval én csak szeretnék elköltözni, de ők nem akarják mert most lenne haszon belőlem.... érted-e már?
Én nem hajtom azt, hogy arra kellettem nekik,
egyszerűen ki akarok repülni, és ezt nekem így kezelik, míg mást támogatnak lelkileg a döntésben és nem szólnak bele ha elköltözik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!