Miért csinálják ezt a szüleim? ( lent )
4-es vagyok.
10. válaszoló nagyon rátapintott a lényegre :)
Igen, ha elengednek koleszba és továbbra is így tanulsz, jobb lesz. Addig nincs valamilyen sport/zene, amire járhatnál a suliban? Kikapcsolódnál kicsit és a szüleid sem elleneznék gondolom.
És valóban, sokat tanulhatsz a viselkedésükből. Később szerető feleség/anyuka lehetsz attól függetlenül, ők milyenek veled.
Én is remélem hogy jobb lesz. Nincs nagyon semmi program a suliba, kórus van, ahhoz meg nincs hangom.
Jó szülő szeretnék majd lenni, mindenesetre biztos nem ilyen mint az enyémek :/
Ha kitűnő vagy és versenyzel is mellette, akkor okos és szorgalmas vagy, megérdemled a dicséretet.
Csak így tovább! :)
Osztom a 10-es válaszát, sajnos ridegek a szüleid...
Jól teszed, hogy tanulsz, legalább minél hamarabb önálló életet tudsz majd kezdeni. S amikor lesznek gyermekeid, legalább tudni fogod, hogyan ne viselkedj velük.
Onnan, hogy én is az vagyok. :)
És mivel már régóta használom az oldalt, ezért tudom, hogy Magyarországon nem mondják azt, hogy színkitűnő (kitűnő=5,00, míg ugye nálunk kitűnő=4,50-4,99).
És én is olyan általánosba jártam, ahol suli mellett csak kórusba lehetett járni. Ja, meg Magyarországon 6 évesen kezdik a sulit, szóval ott egy 8.-os nem 14 éves, mint nálunk, hanem 13 (hacsak nem évvesztes, de már túl sok volt a bizonyíték ellened). :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!