Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért csinálják ezt a szüleim?

Miért csinálják ezt a szüleim?

Figyelt kérdés

egyszerűen nem értem őket. Ha nekem lenne egy 19 éves lányom, aki hétfőn tölti be a 20-at, próbálnám meglepni

anyu megkérdezte hogy mit szeretnék. mondtam, hogy egy gyűrűt. már vagy 1.5 hónapja mondtam és most kezdi el az interneten keresni. mondta, hogy mi lenne ha 8 hónap múlva kapnám meg, mert apu szerint az lenne a jó idő pont, mert akkor tudnának jó minőségűt venni. mondtam rendben, de az már inkább 21hez vn közel.

most anyam nézegeti...5 percenént hivogat.. szinte én keresem magamnak a gyűrűt...van rá pénzük... mindegyiknél van egy apró kifogás. ha én szeretek valakit és szeretném hogy örüljön, nem így csinálom....

és ez az egész azér érint érzékenyen, mert mindig ezt csinálják. 18. születésnpomon kaptam egz tescos tortát és egész nap ordibált velem anyám és nagy takaritást szervezet..hulla fáradt és kimerült voltam nap végére. és kaptam egz 500 oldalas könyvet , amit tudta hogy nem lesz idpm kiolvasni.

ballagásomon... kaptam egy csokor virágot és tarisznyaosztásnél fel kellett vennem a telefont és beszélnem apámmal és végig hallgatnom, hogy ordibál velem, mert nem vettem fel tarisznyaosztás közepén a teleont... ballagáson, nem kellett vlna megsiratni sztem... és a minimum az lett volna, hogy nem vonattal kelljen mennem, hanem elhozhattak volna, hiába egz fél órát kel várniuk...

semmi emlékezeteset nem kaptam. anyám nem voltképes egy r.hadt piskotát sütni... cukrászdából vett pár szeletet...

NEM ÉRTEM....de nagyon rosszul esik

2014. szept. 16. 18:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A kierőszakolt ajándék sosem örömteli.
2014. szept. 16. 19:01
 2/4 anonim ***** válasza:
91%

1. Megköszönném, hogy megkérdezték, és nem kérnék semmit.

2. "semmi emlékezeteset nem kaptam", dehogynem! Tapasztalatot arra nézve, hogy milyen ember nem akarsz lenni. Ennél többet nem adhattak volna ilyen mentalitással. Mindent adtak, amire szükséged volt ahhoz, hogy más útra térj!

3. Boldog születésnapot! :) Ünnepeld úgy, hogy boldog legyél és sz .rd le a kamu-ajándékot, kamu-szeretetet, kamu-körítést!

2014. szept. 16. 19:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz velük.

Egy szülőnek ezek örömteli időpontok lennének de hát ők nem normális szülők.

2014. szept. 16. 21:25
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

"és kaptam egz 500 oldalas könyvet , amit tudta hogy nem lesz idpm kiolvasni. "

Miért, jövő héten elhunyni készülsz?

Kicsit erőszakos vagy, mintha ötéves lennél - akkor még tényleg az ajándék számított.

Egy picit túlreagálod.

2014. szept. 16. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!