Hogyan lehetnék jobban az anyukámmal?
Figyelt kérdés
(16/L) Tudom, hogy ez ebben a korban természetes, de engem mégis zavar. Minden nap nagyon összeveszünk kis semmiségeken, és csak utólag jövök rá, hogy ezt nem kellett volna. De sokszor ő idegesít fel annyira, hogy rosszakat mondjak rá, pedig amúgy nagyon szeretem. Hogyan lehetne jobb a viszonyunk?2014. szept. 25. 22:11
1/1 anonim válasza:
mivel idegesit? ha megér valamire, segits, nem hiszem hogy feleslegesen piszkálni akarna. igy hogy nem tudni miröl van szo nehéz megmondani mit kellene rá reagálni. de szerintem gondold végig, hogy mi lenne, hogy lenne, sértödés nélkül. nekem ekkortájt állt be az, h mielött bármit mondanék, egy fél pillanat alatt inkább meggondolom, mi az ami ki fog csusszanni a számon. de amugy is birkatürelmü vagyok és mindig halálosan nyugodt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!