Segitenem kulfodre koltozni a parom volt feleseget?
Ket eve vagyunk egyutt, sajnos eleinte titkolni kenyszerultunk a kapcsolatunk. 6 honapja viszont sikerult osszekoltoznunk a parom lakasaban (szuloi orokseg). A valasuk folyamatban van es most ott tartunk, hogy a felesege kerte hogy kulfodre koltozzhesen a csaladjahoz mert itt egyedul nem tud a kozos babajukkal boldogulni.
Nekem is van egy 4 eves lanyom az elozo kapcsolatombol es most 8. honapban vagyok a kozos babankkal. A lakas 2 haloszobas es egy amerikaikonyhas nappali, a szuletendo baba is kislany igy a kozos szoba a nagyobb lanyommal nem problema.
A parom viszont kitalalta, hogy a felesege menjen csak es a pici maradjon velunk mert en ugyis otthon leszek. Igen am de hova tegyuk a kis fiut? En hanyagoljam el a sajat gyerekeim egy idegen no fia miatt? Es amugyis egy kisbaba melle nem lehet oda hozzni meg egy gyereket.
Szoval sajnos ugy lattom ez nem megoldas. Es irtam a felesegenek hogy en jo otletnek tartom a koltozest es tamogatom ez iranyu torekveset es segitem ahogy tudom. De nem valaszolt. Szemelyesen meg nem talalkozztunk egyszer hivtam telefonon de vegig sem halgatott szo nelkul lecsapta a telefont.
Ha birosagra kerul az ugy tanuskodhatok? Mivel tudnam bizonyitani hogy jobb lenne a gyereknek az anyjaval? Valahogy szeretnek neki segiteni.
A kozos fiuk 2 eves mult a nyaron es ilyen picinek az anyjanal van a helye.
A párod saját tulajdonú lakása és te ki akarod tiltani onnan a gyerekét, miközben a te gyereked, akihez nincs köze meg ott lakik. Sőt legszívesebben elpaterolnád külföldre, h a párod még véletlenül se foglalkozzon vele.
De közben a párod meg nevelje szó nélkül a te gyerekedet mintha a sajátja lenne!
Mit vétett az a szegény gyerek ellened?
Mi lesz a következő lépés? Gyerekkel még jobban éreztetni,hogy púp a hátadon? Tartásdíjcsökkentés az új gyerekre hivatkozva? Átíratni mindent a közös gyerekre, hogy még véletlenül se örökölhessen az első és 100% ki tudd tiltani?
Abba belegondoltál amúgy hha a párod kapcsolatot akarja tartani, mennyibe kerülne a külföldre utazgatás? Ha ő látogatja a gyereket, mert még nem tud egyedül utazni, akkor kb. rá is megy az összes szabija. Gondolom majd ez is gond lesz, és majd tudod zsarolni az új gyerekkel....
Kedves utolsó, az, hogy valamit nagyon félreértettél, nyilván a kérdező szegényes fogalmazásából és nem a te hibádból ered, így ne vedd magadra :)
Nyilván az anyuka szeretne külföldre menni, és nem apuka toloncoltatná ki.
Ez kb. esélytelen egyedül egy kisgyerekkel, valószínűsíthető, hogy ezért szeretne segíteni neki, és nem elvenni tőle. Amihez minden joga meg is van, mert az ő gyereke is... még ha férjnek csődöt mondott is, apának nem biztos.
Anyuka pedig ha már biztonságosan elhelyezkedett odakint, vinné a gyereket is.
Teljesen logikus.
Ahogy valószínűleg az is, hogy egy ilyen átok, röhejes nőszemélyre nem hagyná a kisfiát, így kedves kérdező, szerintem felesleges aggódnod.
Én őszintén megmondom, le$zarom most ebben az esetben, hogy mi a kérdés.
Adott egy család. Terhes feleség, vagy anyuka pici babával.
Apuka (akinek nem kell a felesége, sem a gyereke, bár megcsinálni meg tudta, az jól esett a nyomorultjának) meg rád kényszeríti magát, neked muszáj szétdobni a lábaid, mert mi lesz, ha nem...
Kicsit se érzed magatokat undorítónak?
Tök mind1, hogy az ex-feleség (akit a hátad közepére nem kívánsz, a gyerekét szintén nem), kihúz-e külföldre, vagy sem. Akkor is gusztustalan vagy...
Ja, és egy apróság:
"En hanyagoljam el a sajat gyerekeim egy idegen no fia miatt?" => A kedves párod (a férjek gyöngye & egyben mintaapa) ugyanúgy elhanyagolja a saját gyerekét a te fattyad miatt... Úgyhogy 1 qrva szót nem szólhatsz.
Nem vagyok szentfazék,és valószínűleg az erkölcstan könyvekben sem fognak iskolapéldaként emlegetni soha,volt jó pár patkány húzásom ,de őszintén mondom,húzd ki magad,és köpd le bátran azt a bizonyos tükröt ..
Ez a no comment kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!