Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Segitenem kulfodre koltozni a...

Segitenem kulfodre koltozni a parom volt feleseget?

Figyelt kérdés

Ket eve vagyunk egyutt, sajnos eleinte titkolni kenyszerultunk a kapcsolatunk. 6 honapja viszont sikerult osszekoltoznunk a parom lakasaban (szuloi orokseg). A valasuk folyamatban van es most ott tartunk, hogy a felesege kerte hogy kulfodre koltozzhesen a csaladjahoz mert itt egyedul nem tud a kozos babajukkal boldogulni.

Nekem is van egy 4 eves lanyom az elozo kapcsolatombol es most 8. honapban vagyok a kozos babankkal. A lakas 2 haloszobas es egy amerikaikonyhas nappali, a szuletendo baba is kislany igy a kozos szoba a nagyobb lanyommal nem problema.

A parom viszont kitalalta, hogy a felesege menjen csak es a pici maradjon velunk mert en ugyis otthon leszek. Igen am de hova tegyuk a kis fiut? En hanyagoljam el a sajat gyerekeim egy idegen no fia miatt? Es amugyis egy kisbaba melle nem lehet oda hozzni meg egy gyereket.

Szoval sajnos ugy lattom ez nem megoldas. Es irtam a felesegenek hogy en jo otletnek tartom a koltozest es tamogatom ez iranyu torekveset es segitem ahogy tudom. De nem valaszolt. Szemelyesen meg nem talalkozztunk egyszer hivtam telefonon de vegig sem halgatott szo nelkul lecsapta a telefont.

Ha birosagra kerul az ugy tanuskodhatok? Mivel tudnam bizonyitani hogy jobb lenne a gyereknek az anyjaval? Valahogy szeretnek neki segiteni.

A kozos fiuk 2 eves mult a nyaron es ilyen picinek az anyjanal van a helye.

2014. szept. 23. 09:45
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, a párodnak miért kell egy idegen kölyköt (a te lányodat) eltűrnie a saját lakásában? És a saját kisfiának ne legyen helye ott?

Gusztustalan vagy.

2014. szept. 23. 11:28
 12/37 A kérdező kommentje:

Komolyan nem ertem mi a problema?!??

A gyereknek az lenne a LEGJOBB ha az edesanyjaval maradna.

A parom sajata kent szereti a lanyom.

2014. szept. 23. 11:44
 13/37 anonim ***** válasza:
100%
Istenem, remélem, ez a napi kamu, és nem léteznek ilyen korlátolt, gonosz perszónák, mint a kérdező...
2014. szept. 23. 11:45
 14/37 anonim ***** válasza:
100%

"Komolyan nem ertem mi a problema?!??

A gyereknek az lenne a LEGJOBB ha az edesanyjaval maradna. "

Vagy az, ha a szüleinél. És mivel a gyerek érdekeit nézed mindig, ezért is lettél 3. egy házasságban.

2014. szept. 23. 11:53
 15/37 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted melyik gyerek neki a fontosabb , melyiket szereti jobban a sajàt fiàt vagy a te lànyodat?
2014. szept. 23. 11:55
 16/37 anonim ***** válasza:
98%

Kérdező, ha nem rondítasz bele egy kapcsolatba, a kisfiúnak nem lenne most komoly problémája.

Tényleg van ilyen ordask*rv*, mint a kérdező, vagy valaki csak kamuzik??

2014. szept. 23. 11:55
 17/37 anonim ***** válasza:
100%
Persze itt mindenki azon szurkol a kis gyerek az anyukájával maradjon.Veled van a baj nem kicsi.Neked nem az a fontos a gyerek az anyjával maradjon,a saját érdeked,hogy minden szinten kitúrd a kisfiút.Na ez a gusztustalan ez nem tetszik itt senkinek.
2014. szept. 23. 12:11
 18/37 anonim ***** válasza:
100%

Te Káti! Hát te huncut vagy! Ismerlek én téged, te sinter!

Hát potyogtatod a gyereket, ráülsz más urára, beteszed magad a készbe, oszt még a gyereket is kiútálod?

Hát mit különb a te borjad, mint a másé? Szülni aztat tudsz de eszed az sosem vótt.

Szégyelljed el magad, te falunak csalogánya.

2014. szept. 23. 12:15
 19/37 anonim ***** válasza:
100%
18 :)))) jó!
2014. szept. 23. 12:21
 20/37 anonim ***** válasza:
100%
Csodálkozol, hogy rád rakta a telefont, szerinted a segítségedet kéri, amikor épp szült, te pedig a férjével kavartál? Hagyd békén őt, ne kavarj a pasid háta mögött, mert neked se lesz nyugodt szülésed így.
2014. szept. 23. 13:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!