Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Segitenem kulfodre koltozni a...

Segitenem kulfodre koltozni a parom volt feleseget?

Figyelt kérdés

Ket eve vagyunk egyutt, sajnos eleinte titkolni kenyszerultunk a kapcsolatunk. 6 honapja viszont sikerult osszekoltoznunk a parom lakasaban (szuloi orokseg). A valasuk folyamatban van es most ott tartunk, hogy a felesege kerte hogy kulfodre koltozzhesen a csaladjahoz mert itt egyedul nem tud a kozos babajukkal boldogulni.

Nekem is van egy 4 eves lanyom az elozo kapcsolatombol es most 8. honapban vagyok a kozos babankkal. A lakas 2 haloszobas es egy amerikaikonyhas nappali, a szuletendo baba is kislany igy a kozos szoba a nagyobb lanyommal nem problema.

A parom viszont kitalalta, hogy a felesege menjen csak es a pici maradjon velunk mert en ugyis otthon leszek. Igen am de hova tegyuk a kis fiut? En hanyagoljam el a sajat gyerekeim egy idegen no fia miatt? Es amugyis egy kisbaba melle nem lehet oda hozzni meg egy gyereket.

Szoval sajnos ugy lattom ez nem megoldas. Es irtam a felesegenek hogy en jo otletnek tartom a koltozest es tamogatom ez iranyu torekveset es segitem ahogy tudom. De nem valaszolt. Szemelyesen meg nem talalkozztunk egyszer hivtam telefonon de vegig sem halgatott szo nelkul lecsapta a telefont.

Ha birosagra kerul az ugy tanuskodhatok? Mivel tudnam bizonyitani hogy jobb lenne a gyereknek az anyjaval? Valahogy szeretnek neki segiteni.

A kozos fiuk 2 eves mult a nyaron es ilyen picinek az anyjanal van a helye.

2014. szept. 23. 09:45
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
100%
Neked nem kell tenned semmit sem, ez a kettőjük dolga. Ha szeretné vinni a gyereket, akkor úgyis küzdeni fog érte minden eszközzel!
2014. szept. 23. 09:52
 2/37 anonim ***** válasza:
96%

"En hanyagoljam el a sajat gyerekeim egy idegen no fia miatt?"

Ezt írd ki nagy betűkkel az ajtódra. Nem fogja odahozni a gyereket, a családból elcsalt férjed sem a gyerekét.

És utána ásd el magad, jó mélyre.

"Valahogy szeretnek neki segiteni."

mehehe, ezen jót röhögtem (rohadtul nem akarsz te senkinek segíteni, csak önző módon éni a sz^ros életed)

2014. szept. 23. 09:53
 3/37 anonim ***** válasza:
96%

Az az idegen no gyereke a parod (mert nem a ferjed ) sajat vere sajat gyereke.

A parodnak mindket gyerek ugyanolyan fontos es ugyanugy fogja szeretni oket.

Gondolkozz mar egy kicsit!!A te masik kapcsolatbol szarmazo gyereked a te parodnak egy idegen ferfi gyermeke.

Egyet nem ertek egy ket eves kapcsolatban ahol a baratod gyereke ket eves ez annyit jelent a meg terhes vagy kisbabas volt feleseget csalta veled ez kemeny dolog.

Vigyazz nehogy ugyanerre a sorsra juss mert tudod amit adsz azt kapsz.

2014. szept. 23. 10:11
 4/37 anonim ***** válasza:
97%
Hmm a te 4éves lányodnak van helye.Az ő 2éves fiának nincs.Hát az ex biztos nem engedi a fiát,de te tényleg egy gonosz mostoha lennél.Mit akarsz te tanúskodni?Igaza van az ex-nek arra nem méltat szóba álljon veled.
2014. szept. 23. 10:12
 5/37 anonim ***** válasza:
97%
A párod is így áll a Te lányodhoz mint Te az Ő fiához? Ráadásul a párod a saját lakásába nem vihetné a fiát? Gondolkozz csak! Nem látom a segítő szándékot benned!....
2014. szept. 23. 10:14
 6/37 A kérdező kommentje:

A parom nem akarta gyereket a felesegetol, veletlenul lett. Az igaz, hogy pici volt a gyerek mikor mi megismerkedttunk es arrol vegkepp nem tehetunk, hogy egymasba szerettunk.

Most azert oszinten, ebbe a lakasba 3 gyerek nem fer el, es foleg kivitelezhetettlen 2 lany es 1 fiu elhelyezese.

Felnott emberek vagyunk es az hogy nem hajlando beszelni velem az az o gyerekes hisztije.

Es komolyan gondoltam azt, hogy segitenem a koltozesbe mert en ugy gondolom egy gyereknek az anyjanal van a helye. Es ha itt nem tud neki megfelelo korulmenyeket biztositani akkor talan ott a csaladja segitsegevel konnyebb lenne.

2014. szept. 23. 10:36
 7/37 anonim ***** válasza:
90%
Tudod mit, nagyon remélem a kisfiu nem kerül hozzátok, még a közeledbe sem !!! Szegény gyerek, remélem minél messzebb kerül tőled!!!!!
2014. szept. 23. 10:40
 8/37 anonim ***** válasza:
100%
Ha a párod nem akarta a gyereket,akkor miért akarja elvenni az anyjától?Nagyon sokan felnőttek ám ugy külön neműek és egy szobába voltak.Nem lett semmi bajuk.Én is remélem soha nem kerül hozzátok a kis gyerek,A párodnak meg a te lányod idegen de az természetes számodra gondoskodjon róla.Szégyelld magad
2014. szept. 23. 10:46
 9/37 anonim ***** válasza:
100%
Imádom a jó szándék mögé bújtatott gonoszságot. Nem akarsz te segíteni a legkevésbé sem. Csak meg akarsz szabadulni a volt feleségtől és a gyerektől. De persze elvárod, hogy a te kölyködnek a seggét is kinyalják. Nem baj ez, csak szomorú, hogy a párod ennyire vak és ostoba.
2014. szept. 23. 11:16
 10/37 anonim ***** válasza:
100%

Titkolni kellett a kapcsolatotokat - nekem az jön le, hogy te harmadikként léptél a kapcsolatba, mint a titkolt szerető. Ezután teherbe is estél, és emiatt lesz válás.

Már ez elképesztő, de az, hogy a pasid gyerekét ki akarod túrni a pasi lakásából, az a pofátlanság netovábbja.

Maradj a saját lakásodban a gyerekeiddel, és ne a pasid lakásában akard eldönteni, hogy ott lehet-e a saját fia vagy nem.

2014. szept. 23. 11:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!