Segitenem kulfodre koltozni a parom volt feleseget?
Ket eve vagyunk egyutt, sajnos eleinte titkolni kenyszerultunk a kapcsolatunk. 6 honapja viszont sikerult osszekoltoznunk a parom lakasaban (szuloi orokseg). A valasuk folyamatban van es most ott tartunk, hogy a felesege kerte hogy kulfodre koltozzhesen a csaladjahoz mert itt egyedul nem tud a kozos babajukkal boldogulni.
Nekem is van egy 4 eves lanyom az elozo kapcsolatombol es most 8. honapban vagyok a kozos babankkal. A lakas 2 haloszobas es egy amerikaikonyhas nappali, a szuletendo baba is kislany igy a kozos szoba a nagyobb lanyommal nem problema.
A parom viszont kitalalta, hogy a felesege menjen csak es a pici maradjon velunk mert en ugyis otthon leszek. Igen am de hova tegyuk a kis fiut? En hanyagoljam el a sajat gyerekeim egy idegen no fia miatt? Es amugyis egy kisbaba melle nem lehet oda hozzni meg egy gyereket.
Szoval sajnos ugy lattom ez nem megoldas. Es irtam a felesegenek hogy en jo otletnek tartom a koltozest es tamogatom ez iranyu torekveset es segitem ahogy tudom. De nem valaszolt. Szemelyesen meg nem talalkozztunk egyszer hivtam telefonon de vegig sem halgatott szo nelkul lecsapta a telefont.
Ha birosagra kerul az ugy tanuskodhatok? Mivel tudnam bizonyitani hogy jobb lenne a gyereknek az anyjaval? Valahogy szeretnek neki segiteni.
A kozos fiuk 2 eves mult a nyaron es ilyen picinek az anyjanal van a helye.
hat a karma az meg fog talalni mert bunt bunre halmozol az tuti radasul alszentkent segitsegbe bujtatod az onzoseged.
Brrr ennyire luke nem lehetsz.
A pasid majd elhagy teged is mint a feleseget csak te meg feleseg sem leszel..
Aki egyszer megtette megteszi tobbszor is.
Mint lattad egy gyerek nem zalog nem bizonsag ot ids otthagyta egy csecsemovel.
Szerintem huzd ossze magad es imadkozz azert hogy a karma egy darabig kikeruljon teged.
A volt feleseg gyerekes? En siman agyonverettelek volna a csaladommal tuti teherbe nem estel volna.
Nem tehetsz rola hogy egymasba szerettetek ??
Dehogynem a viszketot nem mas ferjevel kell vakartatni pont mikor a no serulekeny es terhes ill kicsi babaja van.
Azért elképesztő, hogy milyen kártékony emberek vannak, mint a kérdező.
Az oké, hogy egy megcsaláshoz két ember kell, tehát a pasija sem semmi, de nézzük a részleteket:
1. Beköltözik a pasi lakásába, amihez semmi köze, az ölébe hullt
2. Odaviszi a saját kakukkfiókáját, idegen férfi gyerekét, plusz a közös kölyköt a hasában
3. és ezek után van pofája kifogásolni, hogy a pasi saját gyereke minek legyen ott? Jóval több joga van a kisfiúnak ott lenni, mint a kérdező négyéves kölykének.
Fúj, de gusztustalan a kérdező.
Szoval akkor osszegezzuk,
akkor lennek jo ember ha a sajat gyerekemet oda dobtam volna az apjanak es a parom fiat nevelnem???
Az hogy igy alakult a kapcsolatuk es a mi kapcsolatunk nem tollem (csak)
fuggot.
Nem tartottam fegyvert a parom fejehez, hogy de most azonnal lhagyod oket. Nem akart veluk lenni, engem (es a lanyomat is) szereti es velunk boldog. Az hogy neki sajat lakasa van talan mar csak nem bun. Kinek lenne jobb ha kozosen berelnenk egy alberletett es abban elnenk??
Sok itt az irigy es buta elhagyott ex feleseg.
En is elvaltam, de feltudom dolgozni es furok masokat csak mert boldogok.
"Sok itt az irigy es buta elhagyott ex feleseg. "
Mindig meglepődök, mikor egy új oldalamat ismerem meg.
23/F
"es furok masokat csak mert boldogok."
- freudi elszólás. Így van, ezt teszed régóta.
Na de emberek! hát itt a kérdés csak az volt:
"Segitenem kulfodre koltozni a parom volt feleseget?"
Ha őszintén írta volna így hangzana:
kitoloncoljam végre a rohadt exfeleséget a kölkével együtt a világból, minél messzebb?
A helyes válasz: ne csinálj semmit - az egész világ jobb lesz a ténykedésed nélkül.
"Az hogy neki sajat lakasa van talan mar csak nem bun."
Az nem. Az viszont bűn, hogy megkérdőjelezed annak a jogát, hogy az ő saját tulajdonú lakásában a saját kisfia ott éljen.
Nem az a bajod neked, hogy a gyereknek az anyja mellett a helye, hanem az, hogy nem fér el a férfi kisfia a saját lakásában, mert a te kakukkfióka lányod már ott lenne. Kérdező, kapsz te még pofont az élettől.
Nos pasival kezdeni bun
a gyereket megfosztani a csaladtol bun
teherbe esni egy pasitol aki meg papiron hazass bun
a szerencsetlen elozo hazassagbol szarmazo gyereket nem akarni ugyancsak bun
A kerdes akkor ugyan miorol nem tehetsz????
Amikor a pasi kikezdett veled akkor kellett volna egyszeru NEM mondani ez nem olyan nehez
Boldognak lenmni mas nyomorusagag aran sem utal nemes lelekre de erre majd rajosz idoben.
ui : nem vagyok elvalt feleseg de szivessen kopaszra borotvalnam az ilyen noket mint te majd puceran vegigvernem a varoson
Bírom,amikor valaki ostoba,mint a föld,ugyanakkor másokat nevez butának:)
Nyilván úgy voltàl vele, ha már eszed nincs, legalább szedj szét egy házasságot,ahhoz úgyse sok sütnivaló kell, viszont büszkélkedhetsz vele a Maúnika sóban:)
Aztán akkor is ott legyél ám a szeren,amikor a hites férjecskéd a szomszéd Katit dugványozza, miközben te épp a kórházba pottyantod ki az újabb közös ivadékotokat!
Te,te álszent,hipokrita kis ganajtúró!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!