Szerintetek pedofil?

Figyelt kérdés
Egyedül álló anyuka vagyok és jelenleg van egy 3 hónapos kapcsolatom de észre vettem olyan dolgokat amik pedofilságra utalnak.Ilyen pl ha nálunk van a férfi mindig ő akarja megfüröszteni és felöltöztetni a 3 éves kislányomat.A kelleténél többször ölelgeti,mindenféle édességgel ellátja(a kelleténél többel).De ami igazán a gyanut keltette bennem az az h többször is láttam h a férfi szájon csókolja a 3 éves lányomat.És bizony volt olyan h aránylag hosszúra sikeredett a szájra puszi.Én már rá szoltam ez miatt de ő azt válaszolta h nem ő csókolta szájon a kislányt hanem pont fordítva. De ez a szájra puszi többször is megtörtént és az az érdekes h se engem se a nagyszülőket(velük élünk)nem puszilta még sose szájon a kislány.meg nem hiszem h egy 3 éves kislány tudja mi az a szájra puszi.Szerintetek van okom a gyanúra?Honnan lehet felismerni ha a párunk pedofil?Milyen jelei vannak a pedofilságnak,mik azok a konkrét jelek amikre oda kellene figyelnem?Több szakembert és lelkisegély szolgálatot is megkérdeztem ez ügybe és mind azt javasolta h ha már ilyen gyanum van akkor sürgősen szakítsak meg minden kapcsolatot az illetővel mielött a gyanu beigazolódik és komoly lelki ill testi sérülést okozna a kislányomnak.

2014. szept. 22. 18:59
1 2 3 4 5
 41/44 A kérdező kommentje:
Ez is azt bizonyítja h bár igaz hibáztam de ennek ellenére mégis jó anya vagyok mert még nagyon is időbe sikerült észre vennem hogy itt valami büdös és idejébe el tudtam hárítani a lányom körüli veszélyeket.És mind írtam előbb a mi családunkba még ilyen eset sosem állt fent nem h eset de még hasonló gyanu sem merült fel sose,ezért inkább előbb megkérdeztem más véleményeket is mielőtt cselekszek,és mivel többen is osztottátok a gyanúmat ezért tudtam h mit kell lépnem és a lépést meg is tettem mert a férfit úgy kihajítottam h talán még ma se ért földet a lába.
2014. szept. 23. 10:10
 42/44 anonim ***** válasza:

jól tetted! Mert mi van, ha nem vagy erős, nem dobod ki? Mindig ott lett volna a félsz benned? Nem engeded soha őket együtt sehova? Jól van ez így!

Ismerős kislányt (12) is rokon erőszakolt meg...abortusz lett a vége, a lány összetört lelkileg...

2014. szept. 23. 10:47
 43/44 A kérdező kommentje:
Hát igen sajnos vannak ilyen beteg emberek,de én amondó vagyok ha már 1 anyába csak 1 hangyányi gyanu is felmerül hasonló eset kapcsán akkor ne keressen megerősítéseket úgy ahogy én tettem hanem azonnal dobja ki a hapsit.És ne kövesse el azt a hibát amit én követtem el h 3 hónapnyi ismeretség után a gyermekem közelébe engedtem, sőt azt is megengedtem neki h ő fürössze ezt főleg nem szabad engedni.Most már én is tudom és inkább válalok hétvégi + munkát és azért h fel tudjam nevelni de még egy nevelő apát biztos h nem akarok a lányomnak.
2014. szept. 23. 12:14
 44/44 anonim válasza:
21%
Remélem elveszik a gyerekedet. Rossz anya vagy.
2014. okt. 17. 19:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!