Szerintetek pedofil?

Figyelt kérdés
Egyedül álló anyuka vagyok és jelenleg van egy 3 hónapos kapcsolatom de észre vettem olyan dolgokat amik pedofilságra utalnak.Ilyen pl ha nálunk van a férfi mindig ő akarja megfüröszteni és felöltöztetni a 3 éves kislányomat.A kelleténél többször ölelgeti,mindenféle édességgel ellátja(a kelleténél többel).De ami igazán a gyanut keltette bennem az az h többször is láttam h a férfi szájon csókolja a 3 éves lányomat.És bizony volt olyan h aránylag hosszúra sikeredett a szájra puszi.Én már rá szoltam ez miatt de ő azt válaszolta h nem ő csókolta szájon a kislányt hanem pont fordítva. De ez a szájra puszi többször is megtörtént és az az érdekes h se engem se a nagyszülőket(velük élünk)nem puszilta még sose szájon a kislány.meg nem hiszem h egy 3 éves kislány tudja mi az a szájra puszi.Szerintetek van okom a gyanúra?Honnan lehet felismerni ha a párunk pedofil?Milyen jelei vannak a pedofilságnak,mik azok a konkrét jelek amikre oda kellene figyelnem?Több szakembert és lelkisegély szolgálatot is megkérdeztem ez ügybe és mind azt javasolta h ha már ilyen gyanum van akkor sürgősen szakítsak meg minden kapcsolatot az illetővel mielött a gyanu beigazolódik és komoly lelki ill testi sérülést okozna a kislányomnak.

2014. szept. 22. 18:59
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
90%
Nem az a fő probléma, hogy ő ment hozzád, hanem, hogy amikor megakarta fürdetni a kislányod, akkor egy vészcsengő nem szólal meg benned. Azért te se gondolod komolyan, hogyha még egy pasi szereti is a gyerekeket, rögtön fürdetni is akarja?
2014. szept. 22. 19:41
 22/44 A kérdező kommentje:
Sőt holnap az első dolgom az lesz h megyek a rendőrségre és feljelentést teszek ellene
2014. szept. 22. 19:42
 23/44 A kérdező kommentje:
De igen megszólalt bennem a vészcsengő és másnap fel is hívtam 1 szakembert aki azt tanácsolta h figyeljem meg a pasi további közeledését a kislány felé.
2014. szept. 22. 19:44
 24/44 A kérdező kommentje:
és ha további furcsaságot észlelek akkor lépjek csak.
2014. szept. 22. 19:46
 25/44 anonim ***** válasza:
91%
Hat a feljelentes azert meggondolando, leven bizonyitani is kell... Komolyan ki akarod tenni a gyerekedet egy orvosi es pszichiateri vizsgalatnak?
2014. szept. 22. 19:48
 26/44 anonim ***** válasza:
100%

És mit mondasz a rendőrségen azt, hogy a "3 hónapos kapcsolat megfürdette a 3 éves lányomat" , meg szájra puszit kért?

Ezek nagyon komoly vádak egy olyan emberrel szemben akivel mellesleg ágyba bújsz.

Rajtakaptad valami ocsmányságon? A gyereked mondott valamit? Valamit csak csinált, ha a lelki segélyt hívtad!

Azt kérdezted, hogy hogyan lehet felismerni ha a párunk pedofil. Majd a rendőröket is erről fogod faggatni?

Ha fennáll a gyanúd, az nem jelent bizonyítékot.

Elég ha szakítasz vele.

2014. szept. 22. 19:56
 27/44 A kérdező kommentje:
És most itt az idő h lépjek.Felhívtam és kiadtam az útját.Köszönöm minden kommentezőnek h őszinte volt hozzám és megerősített engem abban h itt igen is lépnem kell de gyorsan.
2014. szept. 22. 19:56
 28/44 anonim ***** válasza:
88%

Nagyon jól tetted! Most mát nyugodj meg, próbáld meg elfejteni, nagy baj nem történt.

A társkereső oldalakat jó messzire kerüljed, sok a beteg aki csak így tud kapcsolatba lépni.

2014. szept. 22. 20:00
 29/44 anonim ***** válasza:
74%
Igen, és azonnal dobd ki! AZONNAL!!!!!!!!!!
2014. szept. 22. 20:15
 30/44 anonim ***** válasza:
90%
Jól tetted, hogy elküldted, de a feljelentést szerintem hanyagold. KONKRÉT bizonyítékod nincs sajnos.
2014. szept. 22. 21:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!