"A kérdező kommentje:
és ha további furcsaságot észlelek akkor lépjek csak."
Olvastam, hogy már kidobtad, jól tetted, de emellett nem tudok elmenni szó nélkül... Tökmindegy, milyen szakember, elől-hátul doktor mondja, akkor se kísérletezz a lányod életével! Neked nem kell bírósági ítélet ahhoz, hogy kidobd a pasidat, nem kell bebizonyítanod, tényleg furcsa-e, elég, ha úgy gondolod, nem. Örülök, hogy ezt a tanácsát nem fogadtad meg annak a szakembernek, valószínűleg a lányod látta volna kárát ennek a "furcsaságészlelés"-nek.
2014. szept. 22. 22:02
Azonnal szakítanék,egy pillanatig nem kockáztatnám,hogy megerőszakolja,megrontsa a gyerekemet.Nem figyelgetnék meg semmit,hanem elküldeném a francba.
2014. szept. 22. 22:03
31-es vagyok, a "nem" nem tudom, hogy került oda, természetesen úgy akartam írni, "elég, ha te úgy gondolod".
2014. szept. 22. 22:04
Ezek még nem bizonyítékok hogy a pasi pedofil,talán csak nagyon megszerette a kislányodat.Hogy megöleli,puszit ad neki ez természetes lehet hogy szereti a kisbabákat,(és nem pedofiliára gondolok).
A feljelentés túlzás lett volna.
Én a helyedben beszéltem volna vele hogy miért csinálja.Vagy tovább figyeltem volna.
Persze azis,fontos hogy a lányod biztonságban legyen.De ha így tettél hogy kidobtad és lehet pedofíliáról szó sem volt...
2014. szept. 22. 22:17
Hát ha rosszak a megérzéseid, annak lehet, tényleg van alapja...de amíg nem történt semmi, amiből 100%-ig le lehetne következtetni, hogy tényleg pedofil, addig ne rohangálj rendőrségre.
2014. szept. 22. 22:20
A szájrapuszival szerintem nincs gond egy bizonyos korig-családon belül. A fürösztéssel se. Az ölelgetéssel se.
Na de 3 hónap után egy kvázi idegen pasinál...gyanús.
Egyébként még mielőtt kidobtam volna,a helyedben nyomoztam volna kicsit utána,számítógépét,netes előzményeket,telefont átnéztem volna gyanús jelek után. Már csak azért is,mert ha tényleg pedofil,igenis ki kell vonni a forgalomból a legelső embernek,aki rá tud bizonyítani valamit,mert egy ilyen ember nem szabad,hogy helyet kapjon a társadalomban.
Mert lehet,hogy neki csak egy lightos simi,de egy gyerekben egy életre nyomot hagyhat.
Szerény véleményem szerint legalábbis.
2014. szept. 22. 23:43
"igen ott vagyok mikor fürdeti főleg h ilyen gyanum van nem is merném vele egyedül hagyni"
A sok hozzászóló "szinte élvezi", ha egy szerencsétlen pasasra rámondhatják, hogy pedó!!
Pedig leírta a kérdező, hogy nem hagyta kettesben a gyerekkel!!!
Vagyis az anya is VÉGIG JELEN VOLT!!!
Amúgy itt a kérdezővel is komoly bajok vannak...
2014. szept. 23. 00:41
38/44 A kérdező kommentje:
Igen ott voltam a fürdetésnél,mert akkor még nem gondoltam a pedofilságra,bár furcsának tartottam h mért akarja ő füröszteni,de konkrét gyanu még nem volt mert a szüleimnél lakok a kislányommal akik nyugdíjasok és azt gondoltam h elég tekintet figyel a kislányra.nem gondoltam h a most már ex párom egyáltalán mer ilyet csinálni.A mi családunk rendes tisztességes család ,még csak az eszünkbe se volt sose idáig soha az életbe nem merült fel az a kétely h bárki is pedofil lenne a családba. És ezért mertem neki megengedni h fürössze.Mikor már ennél tovább ment és a kelleténél többet ölelgette és nem 1x láttam h szájon puszilja a kislányt akkor úgyis egyből léptem.
39/44 A kérdező kommentje:
Azt ne felejtsük el hozzá tenni h nem mindegy h a tvbe látsz pedofilt vagy pedig ott áll a szemed előtt 1 olyan ember aki több mind valószinü h az.mert itt kommentáltok mindenféle választ csak éppen arra nem gondoltok bele h mi játszódik le ilyen esetben 1 anya lelkébe.mert nekem azzal kellett szembesülnöm h a 3 éves lányom lehet h nagy veszélybe van.És mielőtt engemet is elitélnétek ez miatt azt tudnotok kell h ma az én lányommal történt holnap meg lehet h a tietekével fog.Hány olyan eset van h a saját apja kezd sexuális molesztálásba.Nagyon sok esetben évek és hosszú hónapok múlva derül csak ki.Az anya el megy dolgozni teljesen nyugodtan ott hagyja a kislányt az apjának mert 1 rendes tisztes embernek ismerte meg a férjét.És amíg az anya dolgozik addig az apa perverz dolgokra kényszeríti a lányát.A kislány meg nem mer szólni senkinek mert meg van fenyítve.Aztán 1 iskolai orvosi vizsgálaton derül ki h a lány nemi szerve körül valami nem stimmel.Hány ilyen eset van nem 1 nem is 2.
40/44 A kérdező kommentje:
Én szerencsére még úgy is a gond leg elején vettem észre h a pali körül nem stimmel valami.Ezért is hívtam fel a lelki segély szolgálatot meg ide a gyakori kérdésekbe is ezért írtam h segítsetek a gyanúmat megerősíteni,mert ha már több kommentező is megerősíti a gyanumat akkor biztos h nem én tévedek és tudom h azonnal lépnem kell a lányom biztonsága érdekébe még mielött ebből valóban pedofili tettlegesség lenneés komoly trauma érné a pici lányt.
Kapcsolódó kérdések: