Ha még otthon lakom, de dolgozom, megtehetik a szüleim hogy elveszik a nehezen összespórolt pénzem?
Természetesen adok is haza, de megteheti hogy az összespóroltat csakúgy elvegye mert azt otthon spóroltam össze?
(egyébkénr majd a leendő költözésre gyűjtök hogy legyen alaptőkém,máskülönben hogyan költöznék el egyszer?)
Szerintük az egész fizetésemet is haza adhatnám, vagy elvehetnék a pénzem, merthogy mostmár tartoznék nekik ennyivel.
És az lenne a visszavágás, hogy elvehetik azt a pénzt csakúgy, mert részben most ők tartanak el, mivel nem mindet adom haza a minimálbérecskéből.
Albérlet. Önálló élet. Viszlát szülők.
Lakásra úgy sem fog mostanában összegyűlni a pénz.
Napok óta?!
Szerintem elegen írnak be kérdést ide, tehát a hasonlóság megeshet.
Vegyél vissza magadból és ne írkálj ide hülyeséget.
Nem vehetik el, mivel az a te pénzed, akkor is ha ők tartanak el, a pénz a tiéd, semmi közük nincs hozzá.
Nem értem az ilyen szülőket... máshol segítik a gyereket, támogatják, nem pénz kérnek tőle, főleg nem veszik el.
Biztos úgy gondolják,hogy ők is bedobják mind a ketten a fizetésüket a közösbe,akkor neked is így kellene.Mondjuk ha havi 20.000-et adsz,az tényleg nem nagy segítség.Keresőképes felnőtt ember vagy,végre ők is,hagy költsenek magukra is,ne csak a rezsi meg a kaja kifizetésére fussa nekik.Vagy legyél teljesen önálló vagy fizesd ki teljesen azt az összeget ami fedezi a kajádat rezsidet.Eddig ők segítettek ideje,hogy végre Te is vegyél le a vállukról valamennyit,ha a saját ellátásodnál többet nem is de legalább ennyit.
A spórolt pénzed különben sztem sem vehetik el,de mostmár ne rajtuk spórold össze ha lehet.
"És mi van, ha anyuci dönt úgy, hogy inkább megspórolja azt a pénzt, amit most rád költ?"
Anyuci x évvel ezelőtt már döntött! Ennek a döntésnek az eredménye a kérdező. Nem a ő akart megszületni.
A gyerek nem 18 évre szól, sajna addig kell gondoskodni róla amíg már megtud állni a saját lábán is. (Most ne keverjük ide azokat akik nem dolgoznak és nem is akarnak, a kérdező dolgozik.)
Mégis hogy induljon el amikor nincs semmi kezdőtőkéje? Oké hogy nem mindenki indíthatja a gyerekét lakással, kocsival, de legalább ne akadályozzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!