Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Régen csúfoltak, nem akarom,...

Régen csúfoltak, nem akarom, hogy a lányommal is ez történjen. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Mindig azt akartam hogy legyen 1-2 lányom. De most már nem is tudom...

Nagyon kicsi a mellem és 6. osztály óta emiatt csúfoltak. Nem akarom hogy ez történjen a lányommal is. (terhes vagyok, csak még nem tudom a nemét) Emiatt nagyon sokat sírtam évekig...

Szerintetek ez hülyeség?

2014. szept. 17. 20:54
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek, igazatok van, sokkal jobb kedvem lett :)

és 1.: ez a mese nagyon tetszett, köszönöm, nagyon aranyos vagy!!! :)

2014. szept. 17. 21:46
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkit csúfolnak valamiért, aki nem elég erős kiállni és odacsapni őket a falhoz. Neveld úgy hogy ne áldozat típus legyen.
2014. szept. 17. 22:02
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Lányoknál, nőknél az pedig nagyon jellemző, hogy éppen irigységből szállnak rá valakire. Ha szép, sűrű haja van, vagy éppen formás mellei, stb. akkor rosszindulatból fognak belekötni. Lehet, ha kis melle lesz a lányodnak (ha az lesz), olyan értelemben előnye lesz, hogy nem fogják miatta utálni az osztálytársnői, nem érzik majd konkurenciának. Ilyenek a nők. Az is igaz, hogy a saját rossz tapasztalataiddal nem kell megijeszteni majd a lányodat.
2014. szept. 17. 22:10
 14/19 anonim ***** válasza:
5%
Neked szerintem nem kéne szülnöd.
2014. szept. 17. 23:17
 15/19 anonim ***** válasza:

Nekem nagy mellem volt, és azért csúfoltak a suliban. Az osztálytársaim sportos alkatát és pici mellét irigyeltem.

Ez csak a te elmédben van, viszont a félelmeket sajnos tovább adhatjuk a gyerekünknek, és ő is bevonzhat valami kisebbségi érzést ezért. Az a lényeg hogy önbizalomban neveld majd, és tisztában legyen a saját értékeivel.

Anyaként megteheted hogy akár már most is anyai áldást adsz neki. Biztos hallottál már arról hogy az anyai átok nagyon erős. Az anyai áldás is nagyon erős és szinte mindent felül tud írni.

Ha a két kezed a pocakodra teszed mondhatod a kicsinek hogy megáldod őt sikerrel, önbizalommal, szépséggel, egészséggel és boldogsággal , boldog beteljesült szerelemmel, stb stb. mindennel ami az életében őt előre viszi és boldoggá teszi

2014. szept. 18. 07:11
 16/19 anonim ***** válasza:
Közössége válogatja. Nekem volt mindig a legkisebb, a kutyát nem érdekelte, milyen lapos vagyok. Most meg aztán végképp nincs mellem 3 gyerek után. :D
2014. szept. 18. 08:19
 17/19 anonim ***** válasza:

Jézusom, még csak terhes vagy, de már azon gondolkodsz most, hogy kicsi melle lesz és majd kicsúfolják???

O.o

Remélem, ez a hormonok hatása, és egyébként normális anyuka leszel!

2014. szept. 18. 10:27
 18/19 anonim ***** válasza:

Kérdező, ha ez vigasztal, én is terhes vagyok, és én meg attól rettegek, hogy mi van ha fiú lesz. Mert ha fiú lesz, hátha kicsi lesz a kukija, és kamaszkorában ez majd súlyos önértékelési zavarokat okoz nála, és felnőttként meg egy megalo- és hatalommániás zsarnok lesz belőle, mindezt a 6-8 centis pénisze miatt. :D

Pedig mielőtt terhes lettem, normális voltam, szóval ez valószínűleg csak a hormonok miatt van. :)

2014. szept. 18. 10:41
 19/19 anonim ***** válasza:

Utolsó, nálad is elmentek otthonról :D

A jó szülő megtanítja a fiának, hogy nem a kuki mérete számít, hanem hogy tudja használni!

2014. szept. 18. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!