Régen csúfoltak, nem akarom, hogy a lányommal is ez történjen. Mit csináljak?
Mindig azt akartam hogy legyen 1-2 lányom. De most már nem is tudom...
Nagyon kicsi a mellem és 6. osztály óta emiatt csúfoltak. Nem akarom hogy ez történjen a lányommal is. (terhes vagyok, csak még nem tudom a nemét) Emiatt nagyon sokat sírtam évekig...
Szerintetek ez hülyeség?
igen, bolondka vagy -elég minden napnak a maga baja
Egy mese helyretesz:
"– Hát téged mi lelt, hogy oly keservesen sírdogálsz?
– Hogyne sírnék, édesanyám, mikor így meg így elgondoltam jövendőbeli állapotomat "
Igen, hülyeség. :)
A gyerekek csúfolódnak egymással. Ha nem azért, mert kicsi a melle, akkor majd csúfolják azért, mert szemüveges, mert túl kövér, túl vékony, túl alacsony, túl magas...mindig találnak rá okot. Ez egy olyan időszak, amit át kell vészelni, te is csak túlélted, és már családalapítás előtt állsz. :)
Ne haragudj, de ez óriási butaság. Akinek kicsi a melle, azt azért csúfolják, aki szemüveges, vagy kancsal, azt azért, és így tovább. A gyerekek mindenkin találnak valamit, amivel csúfolni lehet, ha épp olyanjuk van.
És ezt mindenkinek meg kell tanulnia kezelni, kortól, nemtől függetlenül. Ez az élet velejárója.
Ma már hülyeség. Igyekezz elfelejteni azt, amivel csúfoltak, vagy valahogy magadban feldolgozni, és ne emlegesd folyton, ne tartsd életben a múltbéli fájdalmaidat. Különben a lányodra is át fogod ezt plántálni. Ez hullabiztos.
A másik: a csúfolódót meg kell alázni még ott helyben!Senki sem tökletes, még a csúfoló sem, van hibája, miért nem pellengérezted azt ki? Vagy ha erre képtelen vagy, akkor miért nem védted meg magad vagy kértél segítséget? Engem is csúfoltak (nem a melleim miatt), de én azonnal a tanárhoz fordultam, aki megvédett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!