Ez apakomplexus?
18 èves lány vagyok, az apámmal nem a legfènyesebb a kapcsolatom. 14 èves koromban vettem èszre, hogy nem vonzanak túlságosan a korombeli srácok. Persze vannak akik tetszenek, de nem tudok egyikkel sem elkèpzelni valami komolyabbat. Az eddigi kèt barátommal is azèrt lett vège, mert nem szerettem ôket, nem èreztem, hogy jó lenne nekem ez a kapcsolat. Vonzódom az idôsebb pasikhoz, náha már-már engem is meglep, hogy mennyire nem szàmít a kor. A 20 èv nálam simàn elmegy. Egy fèrfival szemben az az elvárásom, hogy legyen megbízható, számíthassak rá, legyen független, szeretô, gondoskodó, amilyen apa nem volt. Mindig is anyás voltam, olvastam, hogy apakomplexus akkor alakulhat ki, ha a szeretett apa hamar meghal, vagy keveset van a gyerekkel akinek hiányèrzete lesz ettôl. Èn nem vagyok apás, sokszor örültem ha nincs itthon. Ô az a fajta, aki ha elesel inkább leszìd ès elfenekel, minthogy megvìgasztaljon. Èn nem apámat keresem a fèrfiakban, óckodom tôle, hogy valaha olyan pasim legyen mint ô. De hiányik az, hogy hozzábújhassak, megöleljen ès mesèlhessek neki. Mármint, hogy olyan legyen, akivel ezt szìvesen teszem. Ezèrt ezt próbálom más fèrfiak szemèlyèben kárpótolni. Apàval emlèkeim szerint eddig 2x öleltük meg egymàst ès a puszi is ilyen ritka. Napi szinten van amikor csak köszönünk egymásnak, nèha váltunk pár szót, de ha kettesben vagyunk, akkor is csak a kínos csend jellemzô. Mikor mèg fiatalabb voltam s a bárátnôim olyanokat szerettek mint Justin Bieber, Sp, stb, èn az idôsebbek iránt rajongtam. Johnny Depp, Russel Crowe, Brad Pitt. Nem tudom, hogy ez apakomplexus, vagy csak apám iránti közönbös èrzèseimet próbálom-e kárbótolni. A lènyeg, hogy az idôsebb pasikkal èrzem jól magam, ès hogy ôszinte legyek, tudatosan keresek nálam min. 5-6 èvvel idôsebb pasikat. Apa soha nem az a szeretô apa volt, mint a fikmekben, akikre mindig is vàgytam, de mindennèl jobban szeretnèm ha a pasim olyan lenne.
Mit gondoltok?
Nem apakomplexus. Én sem szeretem apámat . Én is öregebbeket szerettem, de mondok egyet.: ki fognak használni.
Sok után lett férjem amely 8 évvel öregebb tőlem. És nem európai. Itt csak " büdös hús van" . Ritka az olyan aki igazán szeretni fog. Ezeknekna szex a fò aztán szióka
Az nem apakomplexus, ha 5-6 évvel idősebbeket keresel. Az az apakomplexus, ha apád korabelieket, tehát olyan 40 felé vagy afölöttieket keresel.
Egyébként én apakomplexusos vagyok szerintem, viszont én nagyon jól kijövök apummal és nem volt igazán komoly problémánk soha, szóval nem igazán értem, hogy akkor mégis mitől alakult ki. Ha esetleg valakinek van ötlete, az írja le légyszi, mert érdekelne. (Amúgy kérdező, ezt csak azért írtam le, hogy lásd, nem vagy egyedül - amennyiben tényleg az ennyivel idősebb pasikhoz vonzódsz és nem csak az ilyen 25 éves korosztályhoz például.)
18/L
Azt hogy összekevered a férfi embereket egy teddy-mackóval.
Nem mindenki olyan amilyennek elképzelünk egy szerepkört, de én úgy gondolom, azért mert az apád más személyiség és másképpen mutatja ki az érzéseit, nem biztos, hogy azt jelenti, hogy nem törődik veled, sőt, biztos, hogy nem azt jelenti.
Én is ismerek olyan embert mint a te apád viszont azt is tudom, hogy garantáltan bármit megtenne a gyerekéért, a fél karját odaadná ha kell.
Neked csak szerelemre van szükséged, egy komolyabb emberre, de nem az apád miatt hanem mert ilyen lelki alkatú vagy.
Ez engem is érdekelne. 2 nagy szerelmem volt, az első 11 évvel volt idősebb nálam, a másik 24 évvel.
Most, aki tetszik, ő is 20 évvel idősebb. Szüleim elváltak, apukámmal sose volt rendes kapcsolatom.
De a szerelmeim nem hasonlítottak apukámra. Viszont mindegyik olyan nagy, erős, biztonságot sugárzó igazi férfi.
Szerintem nálad ez az 5-6 évvel idősebb dolog nem feltétlenül apakomplexus. Ez teljesen átlagos korkülönbség.
Azt ne mond már, hogy csak 40 évesen erős és biztonságot nyújtó egy férfi.
Na szóval ezt gerontofiliának hívják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!