Szülők, ti ezt hogy fogadnátok a 18 éves lányotokkal kapcsolatban? Elmondjuk most, vagy még várjunk?
Együtt vagyok az apám egyik barátjával. Vagyis nem csak barát, mert apa neki és a vállalatának is az ügyvédje, szóval üzleti kapcsolat is van közöttük. De a lényeg ugyanaz.
Időszerű lenne elmondani, mert azt sem szeretném, ha mástól tudná meg a családom.
Az "úgyis vége lesz", "kihasznál" és hasonló kedves kommentek nem érdekelnek. Tudom, hogy bármikor vége lehet, ugyanúgy, ahogy egy olyan kapcsolatnak is, ahol korombeli lenne a barátom.
Fiatal vagy, friss hús, szóval a dugásra jó leszel még pár évig, másra nem. Én azért felvilágosítanálak, hogy tudd, miért tart.
Egyik barátnőm 17 évesen jött össze egy 40-es fazonnal, aki kb. két évig dugta, aztán dobta egy korban hozzá illő nőért.
Köszönöm, de nem kértem "felvilágosítást" olyan emberektől, akik csak annyit tudnak, hogy idősebb nálam.
Tisztában vagy a részletekkel?
Nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!