Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 5 honapos babat nagyszulokre...

5 honapos babat nagyszulokre bizni nyaralas miaat?

Figyelt kérdés

Sogorom es a csaladja (felesege es a 7 eves lanya) 2 hetre ide jottek latogatoba. Eloszor ugy volt csak ketten jonnek es a felesege otthon marad a picivel, van egy 4hos babajuk. De a feleseg hisztizett hogy o is jonni akar es az edesanyjara bizta a picit. Most egesz nap "viberezik" az anyjaval hogy kuldon fotot meg videot a picirol.

Nem itelem el mert szaladt a ferje utan nehogy becsajozzon de akkor legalabb probaljon lazzitani ne allandoan a mobiljat nezzegesse.

Ket szot se lehet vele beszelni.

2014. szept. 15. 14:35
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
96%

Ha nem szoptatja már mert nincs teje, akkor otthon lehet hagyni szerintem. Ha szoptatnék még (mint ugye normál esetben még ennyi idősen), akkor én is hoznám vagy otthonmaradnék.

Az szerintem normális, hogy naponta többször érdeklődik a baba állapotáról, sőt.... kíváncsi vagyok te mennyire "nem nézegetnéd a mobilodat" ha közben lenne tőled párszáz kilométerre egy kisbabád.

2014. szept. 15. 14:58
 12/26 anonim ***** válasza:
38%
Az 5 hónapos babát férfi létemre sem hagynám a nagyszülőknél.
2014. szept. 15. 15:01
 13/26 anonim ***** válasza:
44%
2 hétre én sem hagynám magára, de 1-2 napra simán átadom a nagyszülőknek.
2014. szept. 15. 15:02
 14/26 anonim ***** válasza:
a 2. mindjart az elejen leirta szorol-szora, amit gondolok, ugyhigy csatlakozom. emberek mit meg nem kerdeznek itt.... te is beszelgerhetbel inkabv a rokonokkal ahelyett, h it csamxsogsz a masok (egyebkent tenyleg nem vmi fenyes) eleten
2014. szept. 15. 15:13
 15/26 A kérdező kommentje:

En ugy gndolom, hogy te is meg a 2. valaszolo is csak unatkozik, kotoszodik.

Arra vagyok kivancsi, hogy normalis dolog nagyszulokre bizzni a kicsi babat es szaladni a ferjunk utan?

Meg ha ugyis tunik en nem itelem el, nem nezzem le csak csupan nem etem meg.

Hat az biztos, hogy surun nezzegetnem a mobilom hatha informacio erkezik a gyerekemrol, de nem folyamatosan!! a kezembe vinnem.

Ha mar kisirta, hogy eljojjon legalabb probalja meg jol erezzni magat

2014. szept. 15. 15:21
 16/26 anonim ***** válasza:
92%
uramatyam! ze betubol aztan nincs hiany nalatok. bocs, de bantja szemem ez a rengeteg helyesirasi hiba
2014. szept. 15. 15:38
 17/26 anonim ***** válasza:
95%

Ha jól értem. TI egy külföldi országban éltek. Ergo igazából a férj eljött volna nyaralgatni meg testvért látogatni míg anyuci otthon ül az 4 hónapos gyerekkel 2 hétig. És csak azért mert nem akart egyedül otthon ülni, hanem inkább jött volna ő is nyaralni ezért már "szaladt a ferje utan nehogy becsajozzon".

törjünk pálcát az anyja felett, hogy elmert jönni nyaralni ő is a férjével...

2014. szept. 15. 15:48
 18/26 anonim ***** válasza:
96%

"normalis dolog nagyszulokre bizzni a kicsi babat es szaladni a ferjunk utan"

Normális férj nem megy el egyedül nyaralni, és nem hagyja otthon a gyereket és feleséget.

2014. szept. 15. 15:50
 19/26 anonim ***** válasza:
70%

Jól értem, neked az a bajod a sógornőddel, hogy nem téged szórakoztat egész nap? Hát miért nem mondtad neki, hogy azzal a feltétellel jöhet ki hozzátok, hogy a te társalkodónőd lesz két hétig... Kicsit sem vagy ám beképzelt, kedves külföldönélünk asszonyság.

Még szerencse, hogy nem hozzád ment látogatóba, hanem a férje testvéréhez.

Ui: a helyesírásod katasztrófa.

2014. szept. 15. 16:07
 20/26 anonim ***** válasza:
70%
Megtudhatnánk miért utálod ennyire a sógornődet?
2014. szept. 15. 16:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!