Szerintetek is felelőtlenség egy 18 éves lányt elengedni 10 napra Görögországba a barátnőivel?
Figyelt kérdés
A barátnőimmel már rég megbeszéltük, hogy érettségi után elmegyünk együtt valahova nyaralni. Görögországba találtunk nagyon olcsón utat, így erre esett a választás. 6an mennénk, mind a hatan lányok. Mind 18-19 évesek vagyunk. Nem vagyok egy tipikus jókislány, szeretek bulizni, inni, de tudom, hogy hol a határ, nem szokásom matt részegre inni magam, nem drogozok, nem fekszem össze idegen pasikkal. Anyáék örülnek neki, hogy megyek. De tegnap anyám egyik barátnője akinek van egy velem egykorú lány elkezdett papolni anyámnak, hogy hogy engedhet el engem felnőtt felügyelet nélkül, és ő még a szomszéd városba sem engedi több napra a 18(!) éves lányát. Most tényleg az én szüleim a felelőtlenek, vagy anyu kollégája nem komplett?2014. aug. 7. 21:56
1/5 anonim válasza:
Van aki túlaggódja a dolgokat...ez az adott személytől függ, mennyire vagy megbízható, ha az vagy, nyugodt szívvel elengedhetnek :)
2/5 anonim válasza:
Remélem, a szüleid nem vették figyelembe a barátnő beszólását. Viszont azt legközelebb meg lehet neki mondani, hogy te és az ő lánya között annyi a különbség, hogy benned bíznak a szülők, mert ismernek.
3/5 anonim válasza:
Ha nekem lenne ennyi idős gyerekem, elengedném, engem a szüleim még nem engedtek volna. Teljesen szülőfüggő.
Egyébként jó szórakozást! :)
4/5 anonim válasza:
engem a 18. születésnapomra konkrétan egy utra fizettek be, ahova egyedül mentem :-D rá félévre meg kiköltöztem Angliába..
nem értem én a szülöket, miért nevelik néha eljesen burokba a gyerekeiket.
jo szorakozást nektek! :)
5/5 anonim válasza:
Anyud kollégája vagy elmebeteg, vagy a 18 éves lánya egy nagyranőtt kisgyerek. 18 éves ember már tud vigyázni magára, különösen 5 megbízható ember társaságában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!