Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, ha nem bírok a...

Mit csináljak, ha nem bírok a lányommal?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem bírok vele. Péntek, szombat este mindig elmenne itthonról barátnőjével/barátnőjéhez. Sokszor ott akar aludni a barátjánál. (21 éves a fiú) . Ismerem, és nincs vele gondom, de akkor sem szeretném, hogy ott aludjon. Visszaszájal a lányom, ha nem engedem.. stb.

2014. szept. 14. 19:17
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
49%

Abban (szerintem) igazad van, hogy a barátjánál ne aludjon... ilyesfajta kapcsolathoz túl fiatal. Persze nem a szexről beszélek. Azt bármikor megoldják:) naivak azért ne legyünk... De a barátnőnél való ott alvással mi a gondod?

Abban pedig a lányodnak van igaza, hogy ha semmi normális indokot nem mondasz neki miért nem mehet el... A csak mert nem, nem indok.

Ha pl romlottak a jegyei akkor igazat adok, bizonyos keretek között, de azért egy 17 évestől ne várd már el hogy otthon üljön a 4 fal között, ha egyébként igénye lenne kimozdulni....

Ha így folytatod lehet olyanná válik mint én. Engem se engedtek soha sehova külön, ezért suli után intéztem el ha barátnőzni akartam, és csak később mentem haza. Hazudtam külön óráról, táncpróbáról meg ilyesmi. Ne akard ezt.

Ő még fiatal, és úgy érzi bezárod. Engedd kicsit szabadon, mert nagyon meg fog romlani a kapcsolatotok...

2014. szept. 14. 19:40
 12/22 anonim ***** válasza:
58%
Ne generálj problémát, és nincs is.
2014. szept. 14. 19:42
 13/22 anonim ***** válasza:
78%
Ha nem engedsz neki meg ennyit nem lesz jò a vëge. Nem bulizni vagy drogozni vagy inni megy. Pasizni termèszetes dolog egy emberi lènynek (nônek) mert màr nem kislàny. Tudja mit csinàl. Elèggè felnôtt hogy vigyàzzon magàra ès hogy megvàlogassa hogy kivel lesz kapcsolatban. Ha a pasival nincs semmi bajod akkor mi a baj? Nekem sem engedtèk meg a szüleim annak idejèn, az lett hogy megszöktem amikor 18 lettem. Nagyon messze mentem. Azutàn bàntàk hogy nem engedtek meg kisebb dolgokat akkor nem tettem volna azt amit tettem. Vagy megszokja. De a cèrna hamar elszakad
2014. szept. 14. 19:44
 14/22 anonim ***** válasza:
93%

Nem muszáj megengedned, hogy a barátjával legyen, így legalább mindig a barátnőjénél alhat. :D :D

Te sem gondoltad ezt át, ugye? Gondolod, hogy ha valamit megtiltasz, akkor nem teszi meg? Dehogynem. Csak hazudik valami mást. Akkor már jobb, ha beszélsz vele, megengeded neki és akkor tudod, hogy hol volt, vagy mit csinált.

2014. szept. 14. 19:44
 15/22 anonim ***** válasza:
11%
Be kell zárni a szekrénybe.
2014. szept. 14. 19:46
 16/22 anonim ***** válasza:
37%
17 éves gyerekkel már nem tehetsz semmit. Korábban kellett volna nevelned. Most már annak a gyümölcsét látod, amit eddig tettél vagy inkább nem tettél.
2014. szept. 14. 19:56
 17/22 anonim ***** válasza:
87%

Igazából egyik problémát sem értem, hogy miért probléma.

Én már kb 8 éves korom óta szoktam a barátnőimnél aludni, meg ők is szoktak nálam. Soha semmi rettenetes nem történt.

A pasi ügy meg... Azt ugye tudod, hogy nem csak 8 után lehet teherbe esni? Ha szexelni akarnak akkor elintézik napközben. Innentől kezdve meg nem értem miért olyan óóóriási gond, hogy néha ott alszik.

Lazíts egy kicsit magadon és ne hasonlítgasd össze a két lányod.

2014. szept. 14. 19:56
 18/22 anonim ***** válasza:
87%

"Péntek, szombat este mindig elmenne itthonról barátnőjével/barátnőjéhez. "

Johogy. Minek ulne otthon?

" Sokszor ott akar aludni a barátjánál. (21 éves a fiú)"

Had aludjon. Amitol felsz, hogy megtortenik, az ugyis megtortent mar nem egyszer.

2014. szept. 14. 20:03
 19/22 anonim ***** válasza:
72%

Semmit.

A lányod visszaszájal...ölülj neki, mert ez azt jelenti, hogy van benne életerő és hajlandóság arra, hogy leváljon rólad, nem lesz egy nagy mamlasz anyuka-örök-jókislánya.

Elmegy a barátjához és lefekszik vele? Ha védekezik a terhesség és a nemi betetegségek ellen, akkor mi közöd van az egészhez? Irigyled? Egészségére! Fiatal ember, életerős, hagyd békén élni. Te is voltál fiatal. Emlékszel még rá? Én igen. :)

Ne keress ott problémát, ahol nincs. Hidd el, sokkal nagyobb baj van a nagyobbik gyerekeddel. Ezt látatlanból megmondom.

2014. szept. 14. 20:14
 20/22 anonim ***** válasza:
10%

Lepontozgathattok, ettől még igaz: ha a gyereket fiatal korában nem neveled, akkor ne várj csodát, 17 évesen már nem tudod bepótolni azt, amit korábban elmulasztottál.

Azt pedig csak a mostani tinik tartják normálisnak, hogy egy középiskolás lány a barátjánál aludjon. Egy gyerek aludjon otthon. Napközben is tudnak találkozni. Létezik telefon meg net, ha nem bírnak ki néhány órát egymás nélkül.

Lehet ezt is lepontozni, ha ettől éreztek kielégülést.

2014. szept. 14. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!