Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nem birok 4 éves lányommal...

Nem birok 4 éves lányommal visszabeszél, csúnyán beszél, szemtelen nem vagyok a verés híve stb mit tegyek?

Figyelt kérdés
Anyukámmal is nagyon szemtelen nem nézi semmibe hogy felnőttel beszél mindegy hol vagyunk akkor is csinálja már nem szeretek vele menni sehova.
2012. okt. 2. 18:52
 1/6 anonim válasza:
22%
A vér nem válik vízzé.
2012. okt. 2. 19:27
 2/6 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló ezt nem értem
2012. okt. 2. 19:53
 3/6 anonim ***** válasza:
89%

Találj ki egy büntetést!

Nálunk a sarokba állítás vált be!

Ha rosszat csinál, szólok neki fejezze be, ha nem fejezi be, akkor 5 percre mehet a sarokba, majd bocsánatot kell kérnie!

Ha kijön a sarokból, mondd neki miért kell ott állnia, és vidd vissza, ne foglalkozz vele ha hisztizik, vedd semmibe!

Nálunk ez bevált, most már csak szólok fejezze be, mert megy a sarokba, befejezi a rosszalkodást és bocsánatot kér.

Érezze hogy rosszat tett, ezért kell valami büntetés!

2012. okt. 2. 20:25
 4/6 anonim ***** válasza:

Nálunk ugyanaz vált, be, amit az utolsó is írt, csak nálunk büntifotel van, nem a sarokba megy.

1-szer rászólok, hogy ne beszéljen velem flegmán, feleselve. Ha nem hagyja abba, megy 5 percre (vagyis mától 6-ra :)) a büntifotelbe, közben elmondom, hogy miért kell odaülnie. Ha eljön hamarabb, újra visszateszem, amíg nem marad ott. Ha letelt az 5 perc, odamegyek, bocsánatot kell kérnie, megbeszéljük, hogy tudja-e, miért volt a bünti, puszi, ölelés és mehet tovább játszani. amúgy kb 3-szor ült a fotelben bünti miatt, azóta elég 1-szer szólnom, és abbahagyja a rosszalkodást :))

2012. okt. 2. 21:24
 5/6 anonim ***** válasza:

Szintén 4 éves kislányom ugyan ezt csinálja.Az ajtót simán rám vágja.Nálunk sem a büntisarok, sem az ,,elveszem a játékaid" vagy nincs internet dolog nem működik.Már csak azért sem......Pukkad magában.

Ha én telefonálok mással az sem érdekli,illetve sokat tudnék sorolni.És nem tudom mivel megfogni.:-(

2012. okt. 2. 21:29
 6/6 anonim válasza:
Ha jól viselkedik jutalmazd meg! Ne édességgel, nem disznó a lányod.. Légy vele kedvesebb, de ha rossz akkor fordíts hátat. Más is hátat fog neki fordítani az életben, jobb ha megtanulja már most ezt.
2012. okt. 2. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!