Nem birok 4 éves lányommal visszabeszél, csúnyán beszél, szemtelen nem vagyok a verés híve stb mit tegyek?
Találj ki egy büntetést!
Nálunk a sarokba állítás vált be!
Ha rosszat csinál, szólok neki fejezze be, ha nem fejezi be, akkor 5 percre mehet a sarokba, majd bocsánatot kell kérnie!
Ha kijön a sarokból, mondd neki miért kell ott állnia, és vidd vissza, ne foglalkozz vele ha hisztizik, vedd semmibe!
Nálunk ez bevált, most már csak szólok fejezze be, mert megy a sarokba, befejezi a rosszalkodást és bocsánatot kér.
Érezze hogy rosszat tett, ezért kell valami büntetés!
Nálunk ugyanaz vált, be, amit az utolsó is írt, csak nálunk büntifotel van, nem a sarokba megy.
1-szer rászólok, hogy ne beszéljen velem flegmán, feleselve. Ha nem hagyja abba, megy 5 percre (vagyis mától 6-ra :)) a büntifotelbe, közben elmondom, hogy miért kell odaülnie. Ha eljön hamarabb, újra visszateszem, amíg nem marad ott. Ha letelt az 5 perc, odamegyek, bocsánatot kell kérnie, megbeszéljük, hogy tudja-e, miért volt a bünti, puszi, ölelés és mehet tovább játszani. amúgy kb 3-szor ült a fotelben bünti miatt, azóta elég 1-szer szólnom, és abbahagyja a rosszalkodást :))
Szintén 4 éves kislányom ugyan ezt csinálja.Az ajtót simán rám vágja.Nálunk sem a büntisarok, sem az ,,elveszem a játékaid" vagy nincs internet dolog nem működik.Már csak azért sem......Pukkad magában.
Ha én telefonálok mással az sem érdekli,illetve sokat tudnék sorolni.És nem tudom mivel megfogni.:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!