Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért vesz apu ennyi mindent...

Miért vesz apu ennyi mindent nekem? :D

Figyelt kérdés

egy ideje észrevettem,hogy amikor apuhoz megyek,mindig ad nekem valamilyen ajándékot.először kb. 1 éve egy új fajta okostelefonnal kezdte, folytatta taplettel,mp4 +fejhallgató,ruházat.....néha cipővel is próbálkozik de azt általában nem találja el,ki cseréljük stbstb.

ez nem lenne gond,mert hát ki nem örül az ilyeneknek, de azért nem kénefolyton ezt csinálnia.tudom,hogy neki az átlagosnál picit magasabb afizetése,a gyerektartási meg se kottyan neki + csak magát kell eltartania. Anyunak kissé nehezebb,talán ezt apu is tudja,ezért csinálja?azon gondolkodtam el,hogy nem az áll-e a dolog mögött hogy ezzel akarja elérni, h szetessem. csk annyi a baj,hogy már kezdek nőni, jobban megértem a dolgokat..szeretem apát,de akármilyen anyagi helyzeteis van,nem engedhetem meg,hogy ezt tovább csinálja. Következőkor azt mondja, tv-t kapok,de nkm nincs szükségem rá,de nem akarom megbántani.

2014. szept. 12. 21:26
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
#10-es! mit szeretnél? :D
2014. szept. 12. 23:21
 12/12 anonim válasza:
Kérd meg hogy vegyen neked egy házat xdd
2014. szept. 13. 00:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!