Szerintetek ez normális dolog hogy ennyi mindent csinállok naponta? 20/L
Figyelt kérdés
- naponta mosogatok
- porszívók
- felmosom
- 3 szor leviszem a kutyát + havonta fürdetem
- vasalok hetente
- fürdőt én takaríttom
anya csak hétvégén 1x felmos + 2 hovonta 1szer ablakokat megmossa illetve ünnepek előtt a nagytakaríttás. de a mindennapi rend fentartás + tisztaság mind rám marad
2014. szept. 11. 13:45
1/12 anonim válasza:
Szerintem normális.Főleg ha még nem dolgozol.Anyud gondolom dolgozik,bevásárol és időnként főz is.Ezen kívűl gondolom a kutyus a tiéd.Úgy értem te szeretted volna az érkezését.Ez feladatokkal jár.Azokkal amit írtál.A fürdő takarítása is olyan,hogy te is használod.Gondolom a tisztaságban kellemesebb tisztálkodni.Ezt az ember magáért teszi nem az anyukája elváràsa miatt.Felnőtt nő vagy!Nem gyerek!Örülj hogy nem kell albérletet fizetned és háztartást vezetned.Ez az élet rendje.
2/12 anonim válasza:
Én ennyi idősen nem csináltam ennyi házimunkát. Anyukád örülhet, hogy te ezt mint elvégzed, helyette. Szerintem a mindennapi porszívózás- felmosás kicsit túlzás, én gyerek mellett se csinálom ezeket mindennap. A többi arányaiban rendben lenne, de szerintem nem kötelezően, és rendszeresen csak a te feladatod lenne. Olyan, mintha a saját háztartásodban élnél már.
3/12 anonim válasza:
Tanulsz? Dolgozol? Az nem derült ki. Ha egyik se, akkor beleférhet az idődbe.
4/12 anonim válasza:
Ne haragudj,de Te kamasznak vagy felnőttnek érzed magad?Mert a kamasz kategóriába írtál.Ezzel nincs baj,de kamaszkènt ezek a feladatok terhesek lehetnek.Felnőttként termèszetes hogy segìtesz a hàztartasban,ha nem dolgozol.
5/12 A kérdező kommentje:
egyetemer járok hétvégente pedig diák munkát válalok. szobaton ( 8tó 15:00ig. vasárnap meg 15:00 tól 23:00ig)
néha hétköznap is bár az ritkaság mert a kutyával is kell foglalkozni
2014. szept. 11. 14:40
6/12 A kérdező kommentje:
szüleim fizetik az iskolát illetve szombaton is adnak + zsebpénzt. A kutya költségeit én állom illetve egyéb szórakozásaimat is ( néha 1 - 1 káve pizza). HA megtetszik 1 - 1 ruhadarab havonta magamnak veszem meg
2014. szept. 11. 14:44
7/12 anonim válasza:
Felesleges naponta porszívózni és felmosni, én mondjuk egyetem alatt alig csináltam valamit, anyukám mindent megcsinált, mosogatást a mosogatógép. Szép dolog beszállni a házimunkába, de szerintem ez sok, nyugodtan csinálj kevesebbet, akkor se esz meg a kosz ha csak hetente porszívózol és csak anyukád mos fel.
8/12 A kérdező kommentje:
ha nem is mosok fel napont akkor is marad a napi mosogatás meg a kutya. akivel imádok foglalkozni de sok időmet elvesz
2014. szept. 11. 15:35
9/12 anonim válasza:
én már 13 évesen egyedül tartottam el egy háztartást, iskola mellett. reggel 5kor keltem megettem a lovakat utána suli,délután foglalkoztam a kutyákkal és a lovainkkal, este rám maradt a ház takarítása,a vacsora és mosogatás.éjjel tanultam és hajnalban minden elölről. szüleim reggeltől estig dolgoztak, apám külföldön. anyu ha haza ért már nem volt ereje semmire, tesómmal ketten csináltunk mindent. Legtöbb munka a háztartással és a lovakkal volt,mindennap többször etetni,kialmozni,legelőre ki bokszba be, lovagolni. és mindemellett tanultam. szóval neked 20 évesen egy szavad nem lehet, nekem a gyerekkorom szólt erről.
10/12 anonim válasza:
Ne haragudj már, de mégis hogy jársz egyetemre ezzel a helyesírással?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!