Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szüleim gazdagok, de én...

Szüleim gazdagok, de én takarító lettem. Szégyellnek emiatt, hazudoznak. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

24 éves férfi vagyok, szüleim gazdagok, magas társadalmi pozicióban. Mindig is ügyvédnek készültem (ők akarták). Az egyetemre elegem lett ebből a nyomásból és otthagytam az egészet. Elegem lett az elvárásokból. Én egy felelősség nélküli munkát akartam. Mivel otthagytam a sulit már nem támogattak és a megélhetés miatt elmentem először gyorséttermi dolgozónak, később egy takarító céghez.

Szüleim azt hazudják mindenkinek hogy enyém a takarítócég és csak azért takarítok én is mert olyan lelkiismeretes vagyok, stb.

Mit csináljak hogy elfogadják a tényt hogy én soha nem akarok és nem is leszek olyan milliomos sznob mint ők?

2014. szept. 11. 11:10
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
75%
Nem az a baj, hogy nem vagy gazdag, hanem az, hogy egy képzetlen proli maradsz, miközben megvolt minden lehetőséged a továbbtanulásra, karrierre.
2014. dec. 20. 17:07
 22/22 anonim ***** válasza:
Mi történt eddig kérdező?
2018. nov. 1. 07:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!