Android rendszer ugyan úgy tárol bejegyzéseket a telepített alkalmazásokról mint a Windows? Törlés után ott marad a bejegyzés, lassítva az Android rendszert? Ha igen, van rá valami takarító alkalmazás? Érdemes használni azt?
Senki nem ad nekem választ erre a kérdésre? Nem akarom elhinni hogy semmi választ nem tudtok erre a kérdésre. Furcsa nekem nagyon.
Próbáltam olvasni de inkább az érdekelne hogy számítógépre kötve mithogy lehet törölni manuálisan.
Légyszíves aki tudja hogy hova rakja a dolgokat az Android szóljon fontos lenne.
Köszönöm nektek
Sokan semennyire sem jártasak azzal kapcsolatban amit használnak, csak használják amíg működik.
Alapvetően az apk fájlok a System/app mappába kerülnek. Kerülhetnek fel adatok a belső tárhelyre illetve az SD kártyára is, általában az alkalmazás nevével megegyező mappába. A belső tárhelyen nem tudom hol tárolnak adatokat, de tárolnak, láttam már rá példát. Gépről soha nem tudtam hozzáférni a rendszerfájlokhoz, csak a telefonról egy fájlkezelővel, de ehhez root kell. Utána fájlkezelővel vagy egy erre írt programmal (pl. Titanium Backup) szabadon lehet bármit törölni, legfeljebb ha olyat törölsz, nem indul a rendszer. Takarító alkalmazás létezik, de felesleges használni. Az alkalmazások után maradhat szemét, ez is lassíthat, de igazság szerint nem tudom mitől lassul le. Feltelepítem a tiszta rendszert, eltávolítom ami nem kell, feltelepítem ami igen, ekkor még gyors a rendszer. Innentől csak netezek, videót rögzítek és telefonálok vele, esetenként ritkán feltelepítek vagy kipróbálok egy alkalmazást, mégis néhány hét alatt lelassul. Még csak nem is gyári, hanem custom rom, a gyári az friss telepítés után is messze van a tökéletestől. Várom már, hogy lecserélhessem a telefont, hogy most én vagyok a hülye, vagy az Android a semmitől is képes lelassulni.
Köszönöm a választ, sejtettem hogy rootolni kell. Ettől féltem, mert azért azt nem akarom. El lehet rontani vele a telefont. Ilyen cleanmaster használ? Feltettem azt valamit csinált, sok hely felszabadult. Rootot nem akarom mert azzal elrontom a telefont.
Köszönő a választ azért. Ennek is örültem hogy 5 nap után végre írt vki értelmes választ. Furák ezek nekem hogy miért nincs teljes hozzáférésem a telefonhoz mikor megveszem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!