Érezted-e már úgy, hogy szégyellnek a szüleid?
Miben nyilvánult ez meg? És miért szégyelltek?
Direkt nem szülőket kérdezek, mert szerintem nincs olyan szülő, aki ezt bevallaná...
Nem, hála istennek soha.
Persze néha előfordul, hogy poénból égetjük egymást a boltban, akkor előrébb mennek 2 métert, hogy ne lássák, hogy velük vagyok,vagy fordítva és én megyek előrébb :D
Viszont láttam már olyan nőt, akit szabályosan irritált a saját gyereke. Kislánya volt, nem látta pár napja, a kislányt odament megölelni, ez meg ellökte,hogy hagyja már a p*csába, ne idegesítse. Undorító volt az a nő, nem kis erőfeszítésembe került, hogy ne szóljak oda neki.
Nem. De nincs is miért szégyellniük, nem vagyok ronda, sem buta, keményen dolgozom, hogy elérjek valamit az életben, és tudom, hogy kell viselkedni, nem hozom őket kínos szituációba.
A kisöcsémmel előfordult, hogy szégyellték, de ő tett is érte, a boltból például ellopott egy játékot, aztán a szüleimnek vissza kellett rángatni, hogy adja vissza.
igen
abban nyilvánul meg hogy amikor elmegyek anyám munkahelyére mert kérek tőle pénzt pl vagy valami,akkor direkt minden egyes szavamat kiforgatja és úgy állít be a munkatársai előtt mintha fogyatékos lennék ...
13l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!