Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Érezted-e már úgy, hogy...

Érezted-e már úgy, hogy szégyellnek a szüleid?

Figyelt kérdés

Miben nyilvánult ez meg? És miért szégyelltek?

Direkt nem szülőket kérdezek, mert szerintem nincs olyan szülő, aki ezt bevallaná...

2011. szept. 23. 14:38
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
85%
én még annyira nem éreztem...csak kicsit:D
2011. szept. 23. 14:43
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mikor elrontottam az érettségimet.
2011. szept. 23. 14:44
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem, hála istennek soha.

Persze néha előfordul, hogy poénból égetjük egymást a boltban, akkor előrébb mennek 2 métert, hogy ne lássák, hogy velük vagyok,vagy fordítva és én megyek előrébb :D

Viszont láttam már olyan nőt, akit szabályosan irritált a saját gyereke. Kislánya volt, nem látta pár napja, a kislányt odament megölelni, ez meg ellökte,hogy hagyja már a p*csába, ne idegesítse. Undorító volt az a nő, nem kis erőfeszítésembe került, hogy ne szóljak oda neki.

2011. szept. 23. 14:44
 4/20 anonim ***** válasza:
93%
amikor úgy mutatja be a három gyerekét idegennek hogy : A FIAM és a lányok... persze másban is megnyilvánul hogy őt isteníti de a kérdésedre válaszolva. :/
2011. szept. 23. 14:45
 5/20 anonim ***** válasza:
72%

Nem. De nincs is miért szégyellniük, nem vagyok ronda, sem buta, keményen dolgozom, hogy elérjek valamit az életben, és tudom, hogy kell viselkedni, nem hozom őket kínos szituációba.

A kisöcsémmel előfordult, hogy szégyellték, de ő tett is érte, a boltból például ellopott egy játékot, aztán a szüleimnek vissza kellett rángatni, hogy adja vissza.

2011. szept. 23. 14:53
 6/20 anonim ***** válasza:
86%
Sajnos nàlam forditva van én szégyellem a szüleimet. Szégyenfoltok a hàtamon, fõleg az anyàm. Hàla a sorsnak ràm csakis büszkék lehetnek.
2011. szept. 23. 14:57
 7/20 anonim válasza:
89%
anyósom többször kijelentette a hosszú évek folyamán a fiát (férjemet) illetően, hogy ő úgy bánja, hogy nem lánya lett valamint, hogy úgy szégyelli, hogy a fia szobafestő... szóval tök kedves. Többször próbáltam megértetni vele, hogy legyen büszke a fiára, mert az egyik legjobb ember akit ismerek, mindig csak elégedetlenkedik, mert a "bezzegéknek" milyen gyerekük van:(((
2011. szept. 23. 15:03
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
én még nem
2011. szept. 23. 15:06
 9/20 anonim ***** válasza:
73%
nem, miért kéne?
2011. szept. 23. 15:12
 10/20 anonim ***** válasza:
90%

igen

abban nyilvánul meg hogy amikor elmegyek anyám munkahelyére mert kérek tőle pénzt pl vagy valami,akkor direkt minden egyes szavamat kiforgatja és úgy állít be a munkatársai előtt mintha fogyatékos lennék ...

13l

2011. szept. 23. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!